Dharma & Business bloggen

Jag stöter ofta på personer som kämpar med att få klarhet i sitt erbjudande, veta exakt vad det är de erbjuder eller få det tydligt nog så att andra också ser tydligt på vad det är de erbjuder.

Jag älskar att motivera människor till att våga gå efter sina drömmar, eftersom jag vet att det går och jag vet att det är det som är poängen i livet. Vi är inte placerade här för att bara överleva och göra vad andra säger åt oss att göra.

Det är så många som pratar om att de vill ha mer frihet i livet, i vardagen men vad är egentligen frihet? Vi definierar alla det ordet på olika sätt.

Ny månad och det är många som börjar gå tillbaka till sina gamla vanor vid det här laget. På gymmen var det fullt i januari månad och nu börjar det försvinna folk allt mer och mer. Varför är det så? Jo för att vi människor har en tendens att gå "all in" i början och sen störtar vi snabbt...

Jag stöter på coacher som är väldigt inriktade på att få in klienter till max. Som nästan tävlar mot klockan för att slå rekordet av klienter. Och visst, jag förstår att en coach vill ha in så många klienter som möjligt eftersom det är ju det som ger oss en lön. Men är det inte viktigare att få nöjda klienter? ...

Du vill så mycket.
Du vill starta eget.
Du vill hjälpa människor.
Du vill göra något meningsfullt och känna att du lever ditt sanna liv.