The Blog

Du har drömmar, mål och vill en massa men du vet inte hur du ska göra det. Då vill jag säga dig att du behöver inte veta hur'et.
Du behöver däremot bli versionen av dig redan nu.

Slutspurt!

04.12.2023

Då var vi inne i december månad. Årets sista månad. Många kanske känner panik över det och stress över den här månaden men jag älskar den. Jag fullkomligt älskar december månad. Månaden är mysig, alla är så taggade, förväntansfulla och oftast glada, pyssliga, vänligare.

Vaknar du på morgonen med lyckan inom dig?
Känner du att du längtar till jobbet för att du trivs så bra?
Har du ett lugn inom dig och känner sinnesro med vad dagen har att erbjuda?

Visst är det härligt att skylla på alla andra?
När saker och ting inte går som du har tänkt dig.
När dina resultat uteblir och när du tappar det helt.

Drömmer du om att ha frihet i alla områden i ditt liv?
Kämpar du just nu med att finna ro inom dig och känna frihet i ditt liv?

Du drömmer om att ha ett liv som du skapat och styr över själv. Du vet att det går eftersom du ser många andra ha det så du ska minsann också göra det men inget går vägen. "Det är svårt" tycker du, "det är kämpigt" tycker du. Men egentligen är det bara för att du inte vet hur du ska göra. ...

Jag vet att du längtar efter frihet att starta eget företag och kunna leva på det så att du kan styra din dag precis som du ser många andra göra. Jag vet att du längtar efter att få ta din kopp med favorit dryck varje morgon och gå mot ditt drömjobb som du fullkomligt älskar och känna att du...

Du bestämmer!

18.09.2023

Visste du att oavsett hur du mår just nu så är det du som väljer hur du ska må. Visst låter det aningen hårt och orättvist? Men när du börjar titta närmare på vad jag menar med det och vad det faktiskt betyder så inser du vilken kraft den tanken kommer med.