The Blog

Jag tror att de flesta vet att det är viktigt att ha ett mål. Men jag tror inte många vet hur ditt mål behöver se ut och varför det är så viktigt.

SÄLJA ÄR SERVICE!
Du har säkert hört det många gånger, hur du behöver sälja från hjärtat men du kanske undrar hur man gör det?

Du startar din verksamhet och du skriver bra inlägg, du till och med gör storys och pratar med människor men trots det så händer det inget. Du signar inga klienter och du börjar bli riktigt frustrerad.

Det är så lätt att låta hjärnan styra dig och låta de där tankarna som säger "vänta, gör det sen, ska du verkligen, kan du ens?" ta över.

Jag stöter ofta på personer som kämpar med att få klarhet i sitt erbjudande, veta exakt vad det är de erbjuder eller få det tydligt nog så att andra också ser tydligt på vad det är de erbjuder.

Jag älskar att motivera människor till att våga gå efter sina drömmar, eftersom jag vet att det går och jag vet att det är det som är poängen i livet. Vi är inte placerade här för att bara överleva och göra vad andra säger åt oss att göra.

Det är så många som pratar om att de vill ha mer frihet i livet, i vardagen men vad är egentligen frihet? Vi definierar alla det ordet på olika sätt.

Ny månad och det är många som börjar gå tillbaka till sina gamla vanor vid det här laget. På gymmen var det fullt i januari månad och nu börjar det försvinna folk allt mer och mer. Varför är det så? Jo för att vi människor har en tendens att gå "all in" i början och sen störtar vi snabbt...