Jag hjälper dig att våga starta ditt drömföretag!

 Business!

Redo för att ta nästa steg mot att skapa din Soul Business?

Låt mig gissa, du drömmer om mer frihet i din vardag, om att starta eget inom något och jobba med något mer meningsfullt? 

Då har du kommit rätt! 

Många drömmer om att starta ett eget företag, om att göra sin dröm till verklighet, att gå ifrån sitt 8-17 jobb, ha friheten att styra sin egen vardag, jobba mindre men tjäna mer, ha tid till att fika med vänner, äta middag i lugn och ro med familjen eller resa mer, att kunna älska det de gör så mycket att det knappt känns som att de jobbar. Med min kunskap och brinnande intresse av att vilja lyfta kvinnor till att bli framgångsrika i sina liv och ditt engagemang och driv, kommer du att lyckas designa din drömvardag!    

Find your why and you will thrive!

Hur skulle det kännas om jag hjälpte dig att starta ditt företag som du drömmer om och du får den friheten du länge längtat efter?

Soul Business

Det här programmet är uppbyggt som en kurs för att du ska kunna ta den i egen takt men istället för att lämna dig helt ensam som många gör i en kurs, så vill jag erbjuda dig 1:1 coaching för att verkligen se dig lyckas. Programmet passar dig är redo att ta ditt liv till nästa nivå, som är redo att göra dröm till mål så att du kan leva livet så som du önskar dig.

Programmet är individanpassat och består av 6 moduler som du kan studera i din egna takt men för att få bättre stöd på vägen så har du mig som coach en gång i veckan till en början för att komma igång ordentligt och sen en gång i månaden för att bolla ev hinder, funderingar och korrigeringar om det behövs. 

Det spelar ingen roll om du vet vad du vill göra eller inte, vi går igenom det i början så att du kan veta exakt vad det är du vill starta för företag, veta hur du ska gå tillväga och sätta upp en plan för alla dina steg framåt. 

Programmet passar dig som vill:

 • Få mer klarhet i vart du befinner dig, vart du är på väg och hur du ska gå tillväga.
 • Veta exakt Vad det är du vill göra och Varför detta är så viktigt för dig
 • Våga ta första steget framåt och tro på att det är möjligt
 • Få personlig coachning, guidning och mentorskap för att få bästa stöd
 • Skapa ett starkt mindset för att ta dig framåt och bli framgångsrik
 • Jobba med din Soul's Purpose och känna meningsfullheten i det du gör
 • Vill skapa frihet i ditt eget liv där du bestämmer var och när du jobbar.
 • Lära dig att ta fram ditt erbjudande och prissättning som känns bekvämt och tryggt för dig

Det du får i programmet: 

 • 6 Moduler som innehåller en rad med sessioner inom den kategorin
 • I varje session får du en massa härliga presentationer att ladda ner
 • Videoinspelningar i varje session och modul, som du kan gå tillbaka och kolla på åter och åter igen
 • Arbetsblad att ladda ner som tillhör varje videoinspelning 
 • Privat coaching 1:1 varje vecka under de första 6 veckorna och sen som bonus har du 6 coachingsessioner till under kommande månader. 
 • Du har obegränsat tillgång till mailkontakt med mig under kontorstider, så att du kan ställa frågor

När du är klar med programmet kommer du att känna dig trygg i vad du erbjuder, vem din ideal klient är, hur du ska nå målet, hur du marknadsför dig så att klienterna kommer till dig och mycket mer.

Din investering i programmet kommer att vara 20.000 kr - (Har du gått steg 1 - Discover Your Dharma- erhåller du 20% rabatt till denna Steg 2- Soul Business)

Redo att starta ditt Soul Business!

Boka ett möte! Mötet är till för att se om jag kan hjälpa dig och vi kan jobba tillsammans, den är helt kostnadsfri och villkorslös.