YAAY!! 

Du har tagit det första steget framåt mot din dröm! 


Jag vill verkligen att du tar dig en stund och känner tacksamhet till dig själv, för att du vågar gå din egna väg, ta tag i den där drömmer som du har och utforska dina möjligheter till att kunna gå mot att starta upp drömmen. 

Jag brukar ofta säga till mina klienter: 

När du sitter som 95 åring eller 100 åring nu när vi lever längre och tänker tillbaka på ditt liv, kommer du att vara stolt över de val du tagit eller kommer du att känna ånger över att du inte vågade mer?

Valet är vårt, hur vi vill leva våra liv och det ska vara ett liv som vi lever tryggt i våra komfort zoner men inte utvecklas eller ska vi våga ta risker och våga gå mot det vi drömmer om och kanske sitter som rik, lycklig, framgångsrik 95 åring?

Jag tänker i alla fall maxa mitt liv på den här planeten!

Ladda ner din Freebie! 

Här kan du ladda ner din Freebie som arbetsbok, skriva ut och anteckna. 

Hur du använder arbetsboken. 

Nu får du all material på en och samma gång, detta ger dig inte den betänketiden som jag tycker att man behöver när man jobbar med såna här grund frågor. Så mitt tips är att du försöker att svara på frågorna med så mycket gott om tid som du bara kan. Tänk igenom svaren noggrant, ju snabbare du svarar desto mer glömmer du att glömma bort de om någon vecka eller två. Ta dig tid, det här handlar om grunden till ditt exakta vad du vill göra och vem du vill jobba med i din business. 

Stort lycka till! Skriv till mig om du undrar något eller om du är nyfiken på hur du kan få mer än bara dessa arbetsblad för att komma igång med din dröm. 


Undrar du något, tveka inte att ta kontakt med mig

Inspireration

Senaste inlägg ur bloggen

Få inspiration och nya insikter, mindset-träning och mycket annat.