Freebie

3 steg för att starta ditt företag!

Det kan vara överväldigande att komma igång med sitt företag, många gånger vet vi inte vart vi ska göra eller börja. Så vi börjar med hemsidan, sociala medier, namn på företaget, webbhotell och fakturaprogram.. Känner du igen dig?

Jag säger inte att det är fel att börja där, men det kommer inte att ge dig klienter och jag har haft så många klienter som kommer till mig med paniken över att de spenderat massa tid på hemsidan och mycket annat så de har känner att de missat chansen att komma igång med företaget innan sommaren är slut eller innan sin deadline eller innan de ska tillbaka till sitt 8-17 jobb som de egentligen ville bort ifrån. 

Därför satte jag ihop tre grundsteg att komma igång med ditt företag med en stabil grund som ger dig mer trygghet i vad det är du vill göra, vem du vill jobba med som idealklient och hur du ska nå dit. När du har en stadig grund från början så blir allt annat så mycket lättare. I mitt coachingprogram har du också arbetsblad som underlättar att skapa hemsida, erbjudande, priser och så mycket mer. 


Ja! Jag är redo att börja skapa en stadig grund i mitt företag för att få mer klarhet och struktur i vad det är jag vill göra och hur, så att jag kan komma igång med min dröm! 

Du signar också upp dig på min maillista för att motta grymma tips och inspiration.

Vad du får

Vad du får med den här freebien är att du får en arbetsbok med arbetsuppgifter som du kan coacha dig själv igenom, jobba med under veckorna som kommer så att du får mer klarhet i vad du vill göra, vem du vill jobba med och hur du ska nå dit. Detta skapar en stabil grund som gör det så mycket lättare att starta ditt företag! 

Mitt tips här är att du inte rushar på och svarar på alla frågorna på en gång, utan tar dig tid i lugn och ro för att reflektera och känna efter vad du verkligen vill skriva ner. På så sätt så glömmer du inte bort vad du reflekterat redan om en vecka eller två. 

I arbetsboken:

  • Klarhet i exakt VAD det är du vill göra
  • Tydlighet i VEM din ideal klient är
  •  Klarhet i HUR du ska nå ditt mål, så att du vet vilka steg du ska ta
  • Hitta ditt VARFÖR det här är viktigt för dig 

Vem är Coach Diana

Det här är jag, en drömmare som tröttnade på att bara drömma och se andra lyckas med det jag drömde om att göra. Sedan liten har jag velat skriva texter, intervjua människor, hjälpa andra att må bra och nå sina mål i livet. 

Därför satte jag ihop coaching programmet StrongerLifeCoaching som är designat för att du ska skapa dig en stadig grund i ditt företag, jobba med ditt mindset, jobba bort blockeringar och skapa ditt erbjudande, priser och få in klienter! 

Om du känner dig osäker på om du ska hoppa på coachingprogrammet så kan du börja med freebien och sen ta ställning till om du vill ha coachning igenom alla stegen till att starta verksamheten och få in klienter.

Vill du boka en kostnadsfri konsultation för att veta mer, ställa frågor eller om du vill läsa mer om programmet?