Freebie

Grundstegen för att starta ditt företag!

Det viktigaste är klarhet i början!

Det kan vara överväldigande att komma igång med sitt företag, många gånger vet vi inte vart vi ska göra eller börja. Så vi börjar med hemsidan, sociala medier, namn på företaget, webbhotell och fakturaprogram.. Känner du igen dig?

Jag säger inte att det är fel att börja där, men det kommer inte att ge dig klienter. Många av mina klienter kommer till mig efter att ha spenderat månader på att jaga rätt hemsida, rätt namn på sociala medier och vänta tills de coachat gratis tex, innan de faktiskt tar tag i det som räknas... sin business. 

Därför satte jag ihop grundstegen för att komma igång med ditt företag.
Du får grundmaterialet för att kunna skapa klarhet i din verksamhet och inom dig själv. 

Vad du får

Vad du får med den här freebien är en arbetsbok med arbetsuppgifter och coachingfrågor så att du kan coacha dig själv genom grunden av företagsbyggandet. Arbetsbladet är uppbyggt så att du kan få mer klarhet i vad du vill göra, vem du vill jobba med och hur du ska nå dit. Det är precis det här som krävs i början för att komma igång och vill du ha mer stöd så har du Soul Business programmet för det. 

Mitt tips: Ta dig god tid på att svara på dessa frågor i arbetsboken, reflektera och känn in ordentligt när du svarar så att du får en stabil och stark grund. 

I arbetsboken:

  • Klarhet i Vad du vill göra
  • Tydligthet i Vem din ideal klient är
  • Kartan på Hur du ska nå dina mål så att du vet vilka steg du ska ta
  • Identifiera ditt Varför det här är så viktigt för dig, för att hitta styrkan

Känner du att du vill gå vidare efter det här och ta tag i ditt erbjudande, marknadsföring och sälj så att du kan börja få in klienter i din verksamhet så boka in ett Info-Samtal med mig kostnadsfritt så går vi igenom hur jag kan hjälpa dig vidare.

Ladda ner din Freebie!

Ja! Jag är redo att börja skapa en stadig grund i mitt företag för att få mer klarhet och struktur i vad det är jag vill göra och hur, så att jag kan komma igång med min dröm! 

Du signar också upp dig på min maillista för att ta emot tips, inspiration och erbjudanden.