Kostrådgivare

Få en egen coach inom kosten och guidening för bästa resultat

Personlig Kostrådgivare online


Varför behöver man en kostrådgivare? 

Hur många gånger har man inte sagt att man ska ta tag i det här med kosten och man rivstartar en vecka eller två och sen fallerar man så snart det kommer något på vägen. Så är det ju, livet händer hela tiden, parallellt med våra mål som vi har och det är inte alltid vi är starka nog att parera de livshändelserna vi får till oss och därför kan det vara skönt att ha en coach vid sidan om, för att lättare få en tillbaka på banan. Vi är inte mer än människor som vi ofta säger och vi är dessutom vanedjur, att bryta en vana är inte så enkelt som vissa får det att framstå. Sociala medier får oss att tro att det är så enkelt som att köra på i 2-3 veckor och sen är vi där. Nej, i själva verket så tar det längre tid än så för att vi ska bryta en vana. 

Vi lever i en tid där det är svårt att erkänna öppet att man vill gå ner i vikt, det har blivit skamset att prata om viktmål, att säga att man har en viss ideal man vill uppnå. Vi tycker att allt med måtta, med en balans, är bra, men tappar vi den balansen och det blir en fixering, så är inget i livet hälsosamt. Det gäller även vikten, oavsett om du vill gå upp eller ner. Varför vi ofta pratar om viktnedgång i dagens läge, är för att vi är på väg till en sån ohälsosam vardag att siffror talar om för oss att närmare 50% av befolkningen har fetma. Det är ett stort hälsoproblem i Sverige men även i många andra delar av världen. 


Varför bara kosten? 

Känner du att du har kläm på din motion i vardagen, rör på mig bra och behöver enbart stöd med kosten? Då är det en bra början att komma igång med kosten. Kosten står för det mesta med våra resultat. Vi kan träna hur mycket som helst men om vi inte äter rätt så kommer vi varken gå upp i muskler eller gå ner till den idealvikten vi själva har. 


Vad gör oss unika i vårt kostrådgivningsprogram?

Många kostrådgivare erbjuder enbart feedback via mail men vi tar det steget längre. Vad som gör oss unika är att vi har personlig kontakt med dig hela vägen. Varje vecka har vi videosamtal för att få en mer personlig kontakt för att verkligen veta hur du mår och visa att vi genuint bryr oss.  Sen finns vi även under veckan, tillgängliga med obegränsad mail-kontakt. Har du en fundering, fråga, behöver stöd, så kan du alltid maila oss och våra coacher svarar inom 24 timmar. 


Vad du får med våra Personliga Kostrådgivare online:

  • Personlig kostrådgivning
  • Personligt kostschema
  • Feedback varje vecka med videosamtal
  • Obegränsad mailkontakt för bästa stöd

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.