Att ha rätt mindset

05.08.2021

Det här med mindset. Något som inte är lätt att skaffa men ändå är så viktigt att ha. Jag har inte alltid haft rätt mindset, jag måste ändå erkänna att jag är en person som förr alltid drogs lättare till det negativa tänket än det positiva. Jag såg inte alltid lösningen och i sanningens namn, nästan trivdes med att ha offerkoftan på mig. Det var lättare så enl mig, att bara kasta in handduken och tycka synd om mig själv och morra åt allt. 

Men med tiden har jag läst böcker, vaknat upp spirituellt, börjat meditera mer och även fått mycket personlig utveckling som gett mig en ny syn på livet. Genom den utveckling jag fått insåg jag att allt tog bara längre tid att genomföra med fel inställning i livet. Det blev så mycket tuffare att leva, svårt att ta motgångarna som kom och målen ska vi inte ens tala om, de blev nästan omöjliga att nå eftersom jag lätt gav upp. 

Idag sitter jag i min semesterort i Spanien, njuter av värmen, jobbar i skuggan, lever min dröm medan jag ser barnen njuta i poolen med deras pappa. Jag jobbar en liten stund för att jag älskar det, att finnas där för andra som behöver vakna upp på samma sätt som jag själv gjorde och äntligen få njuta av livet men sen stänger jag ner datorn och tar ett dopp jag med. 

Att ha rätt mindset är så befriande. Det ger dig frihet att tacklas med det mesta i livet, kontroll att må bra eller veta hur du går vidare med svåra saker. Livet är inte alltid en dans på rosor, det vet vi redan men genom att träna på rätt mindset så gör vi allt så mycket enklare. Den bästa investeringen du kan göra, är i dig själv! 

Get right mindset

/ Strongerlife gänget