Att leva äkta

25.04.2022

Något många är på jakt efter i livet, ett äkta liv. Men hur når man dit? Är det genom att göra vad andra gör? Följa lyckliga yoga/meditations/framgångsrika på SocialMedia? Nej, det ger oss bara mer ångest och oro i kroppen. Vi vet egentligen, att det handlar om att vara sanna mot oss själva. 

Att leva ett äkta liv, är att lyssna inåt, höra vad ens hjärta längtar efter och våga följa det. Att inte försöka göra det rätta hela tiden utan våga stå för det du drömmer om, våga stå för vad du vill och absolut våga ta steget framåt mot den drömmen du har. 

Oftast när jag pratar med människor som har drömmar om frihet och vill ha ett drömliv så ställer jag frågan vad är ditt drömliv, så blir nästan alltid svaret: "Frihet i vardagen, mer pengar, jobba mindre." De flesta av oss vill ha mer tid för våra familjer, för vår hobby och för att känna att vi hinner leva lite och inte bara jobbar. 

Så när jag försökte klura i vad jag vill coacha människor i mitt företag, så insåg jag att den bästa lösningen enligt mig, för att nå just frihet i vardagen, få mer pengar och ha mindre jobb är att starta sitt egna online företag. Att starta upp en coaching verksamhet eller jobba som rådgivare tex inom kost, träning, skönhet etc. Att starta upp en coaching verksamhet online som hjälper andra människor, får oss att jobba med det vi älskar, ger oss mening i livet, lycka inombords, frihet att kunna jobba från vart vi vill, kan tjäna mer och jobba mindre om vi lägger upp det på rätt sätt och så mycket mer. Så självklart är det, det jag vill hjälpa människor med! 

Det jag fick höra när jag skulle göra det, var: "det finns redan så många såna coacher, konkurrensen blir för stor" eller liknande "varför går du inte som konsult istället, det är jättesvårt att starta eget nuförtiden.." Människor älskar att tala om för dig vad du ska göra och det är till och med från människor som inte ens har egen erfarenhet inom det. Det är som att få råd inom sitt förhållande av sin singel vän.. kanske inte det bästa alternativet. 

Så mitt tips till dig är, våga leva, våga lyssna på ditt inre vad du faktiskt vill, våga testa dig fram och våga boka en tid för konsultation för att höra hur du kan nå dina drömmars liv. Sluta inte bitter som 95 åring och ångrar att du inte tog steget, våga dig fram ur din comfort zone och testa, du kan alltid gå tillbaka till det liv du har idag. Men då har du ändå testat och det kommer du växa mycket av. 

Jag tror på dig, så varför ska du inte tro på dig själv!