Avslut och Ny början

23.12.2021

Vi börjar närma oss det nya året och många börjar planera inför kommande år på en gång. Ibland kan vi tendera att fokusera på det vi inte lyckades göra det här året som gått och vill planera in det till nästa år som kommer för att verkligen lyckas. Men jag vill poängtera vikten av att stanna upp och reflektera det år som gått på ett positivt sätt och ta sig tid att se det vi åstadkommit och inte det vi inte lyckats med. 


Ta dig tid att stanna upp en stund, kanske sätta dig ner i ditt sacred space om du har något, meditera en stund och se allt du gjort under året 2021. Allt du åstadkommit, det du skapat, gjort och lyckats med. Vi kanske tror att vi inte lyckats med något men när vi väl sätter oss ner och reflekterar året så ser vi många gånger, att vi gjort mycket mer än vad vi kunnat tro. 

Tacka ditt år, tacka dig själv, tacka universum för allt du fått hjälp med, din vägledning och stöttning på vägen. Blicka bakåt med glädje och tacksamhet inte med sorg och förtvivlan. 

Sen är det dags att blicka framåt. 

Här är det nu dags att ta fram papper och penna för att börja planeringen för det kommande året. Nu när vi har reflekterat över vad vi lyckats med under vårt 2021 så är det dags att se vad vi kan göra bättre och skapa nytt i kommande år. Det handlar inte om att ångra sig och göra om, det handlar om att ta lärdom och göra rätt. 

Ta några djupa andetag, landa inom dig själv, meditera en stund med händerna på hjärtat och fråga dig själv:

  • Vad vill jag ha mer av detta kommande år. 
  • Vad behöver jag mer av. 
  • Vad kan jag göra om och förbättra för det kommande året
  • Hur vill jag att det kommande året ska se ut 
  • Hur vill jag må och vara det här året/perioden framför mig

Sen sätter dig dig bekvämt och börjar skriva det som kommit upp till dig. Sätt dina nya mål för året och sätt upp delmål för varje kvartal. 

Nedan är några av mina mål för kommande år. Och kom ihåg, vi finns här om du behöver stöttning, tillsammans med en av våra coacher får du bästa stöd och vägledning för att sätta upp nya mål för 2022. Just nu får du första sessionen kostnadsfri och resten av sessionerna som du bokar upp redan nu för kommande år, får du kraftigt rabatterade om du bokar de innan året är slut. Maila kontakt@strongerlife.nu 

God jul & Gott Nytt år