Black Friday blir Happy Friday

17.11.2022

Som du säkert inte missat så är det snart Black Friday men jag har valt att kalla det för Happy Friday för att det låter så härligt. 

Coaching för mig är något som gör dig happy eftersom du tar tag i dig, dina problem, dina framtid, din business, din "det du söker coaching för". Så att kalla det för Happy Week och Happy Friday är givet. 

Denna vecka får du som prenumerant ta del av en rabattkod till det stora programmet "Purpose & Business" som ger dig en bra rabatt för att komma igång det här året och starta upp med en härlig energi för 2023!

Om du inte är prenumerant än så missar du erbjudanden, smyglanseringar och massa härliga tips, så bli prenumerant idag! 

Nästa vecka kommer nyheten ut med rabattkoden överallt på Stronger Life's sociala medier. Så håll utkik eller gå med i nyhetsbrevet redan nu för att ta del av rabatten. 

Obs! Det är begränsade platser till programmet så det gäller att vara en av de 4 första som anmäler sig.

Varför du ska investera i dig själv?

Den bästa investeringen är inte märkesväskan som har bra andrahands värde, inte heller bostaden du har. Missuppfatta mig inte, klart att det är investeringar är bra! Men den bästa investeringen är i dig själv. Väskan kan gå sönder, bostadens marknaden kan krascha, men den investering du gör i dig själv står alltid kvar inom dig och det är en lärdom som du alltid kan ta med dig. Den ger dig utvekling, kunskap och stöttning framåt. 

Jag vet att du är redo nu! 

Har du frågor eller vill bolla lite, så bjuder jag på 30 minuters coaching för att du ska känna på hur det kan vara.