Clarity

09.07.2022

Det här kommer från ett inlägg jag gjorde på Instagram, jag fick så många DM efter det att jag väljer att skriva om det här också för de som kanske missar insta men läser bloggen. 

Många skriver till mig och undrar hur de ska gå tillväga för att komma på vad de vill göra, hur de ska göra eller hur de hittar sin grej (sin mening i livet), många vill starta upp företag och ha mer frihet i vardagen men det vet bara inte vad de ska starta upp i. Den är svår, jag har varit där, jag vet PRECIS hur det är att leva så. Att känna glöden och vilja men inte veta vad man ska starta. 

Ta det lugnt, det är många som känner igen sig i det här och därför gör jag ett inlägg om det. Det är precis det här som kallas för Dharma, din själs sökande, vad du är här för att göra, Your Soul's Purpose! 

När vi inte har klarhet, tenderar vi att ändra oss hela tiden under resans gång. För att få mer hållbarhet och kontiueelighet så behövs klarheten först. En stadig grund med klarhet.
Detta är något jag hjälper mina klienter med, att gå igenom VAD de vill göra, VEM de vill jobba med, HUR de kan nå dit och få en tydlig klarhet över det hela. På så sätt känner de sig tryggare att ta de steg som kommer efter.

Känner du dig redo för mer klarhet, nyfiken på vad det kan leda till, sugen på att testa på lite?
Jag bjuder på coaching i mitt konsultations samtal (tycker mer om att kalla det clarity call).
Är du inte säker på om du vill ta ett samtal än så kan du börja med min Freebie och sen höra av dig när du har frågor. 

Det är dags nu, det här är din tid, världen håller på att vakna! Vi hörs! 


✨ Coach Diana ✨