Det här med "tid".

07.01.2022

Jag hade såna planer för den här ledigheten under julen, jag tror inte att jag är ensam om det. Jag hade planerat att köra järnet med mina utbildningar jag tar just nu, att släppa en till onlinekurs och mycket annat. Men jag har inte hunnit med det. Varför? Jo för att jag tog tiden, ledigheten, lite för givet. Jag insåg inte hur snabbt tiden går och plötsligt så har jag bara några dagar kvar på den här julens ledighet. 

Nu är vi inne på första veckan av januari och jag har inte ens gjort hälften av det jag önskade att göra. 

Så vad har jag fått lära mig av det här nu? Jo att tid är något som vi själva måste ta för oss, använda och ta vara på för den där timmen du spenderade på sociala medier med att skrolla bland influencers och andras liv, kommer aldrig mer att komma tillbaka. Det är en timme som antingen gått förlorad för att du inte lärt dig något vettigt eller gjort något värdefullt i ditt liv eller så har du använt den timme för att växa, lära dig nytt och bli bättre inom något område. 

Så den tiden vi har här och nu, är otroligt viktig att ta vara på, vi vet inte vad vi kommer att förlora och/om när vi kommer att förlora den. 

Så vad vill du göra i ditt liv? Vad vill du åstadkomma i livet? Hur vill du att din vardags ska se ut, hur vill du må och vara? Ta din tid nu, idag, börja, skapa, använd den här tiden och gör det bästa du kan för dig själv! 


Din tid är värdefull, du förtjänar att ha någon som lyssnar på dina tankar, idéer, funderingar och vägleder dig på vägen mot dina mål och drömmar. Att ha en Life Coach  kan vara en lösning för att komma framåt och strukturera upp eller vet du inte vad du söker, testa en kostnadsfri konsultation så hjälper jag dig.