Du bär ansvaret.

30.09.2022

Du bär ansvaret och makten att skapa ditt drömliv, förändra din vardag och för ditt välmående. 

En ganska så provocerande mening eller hur? Ett inlägg jag gjorde på sociala medier om att du bär ansvaret kan ha känts lite provocerande men låt mig förklara hur jag tänker.

Om vi går igenom livet och bara mår dåligt, klagar och är missnöjda så kommer livet att fortsätta vara så eller hur? Ingen kommer att knacka på din dörr och säga "vill du ha ett nytt liv". Det fungerar inte så.

Och precis på samma sätt som när vi skadar oss, bryter benet tex, så söker vi själva upp en läkare för att få hjälp så är det också meningen att vi ska agera inom allt i vårt liv. Vi bär ansvaret att leta upp den hjälp vi behöver.

Om du drömmer om att ha ett annat liv, om att kliva ur ekorrhjulet, om att leva ett liv med mindre jobb och mer pengar, hjälpa andra, göra något meningsfullt för att nämna några exempel. Så är det bara du som kan skapa det.

Vi kanske inte kan göra det själva för i början vet man inte vilken väg man ska ta. Men du kan söka upp en livscoach som hjälper dig att upptäcka vad du drömmer om, du kan söka upp en businesscoach som hjälper dig att starta företaget du drömmer om, du kan söka upp en strategi och marketing coach som hjälper dig att marknadsföra dig. Då är du igång och på väg mot en bättre vardag, vet mer om dig själv och startat din dröm.

Tänk hur härligt det skulle vara. Att börja idag, tänka vart du skulle kunna vara om 3 månader, till årsskiftet! Hur vill du starta ditt 2023?

Purpose & Business

När jag var i sökandet efter hur jag kunde skapa mig ett bättre liv, ett liv med min dröm och komma bort från min anställning, stressen och allt det negativa jag hade så började jag med min personliga förändring, sen sökte jag vad det var jag ville göra, tog utbildningar, kurser, pratade med massa människor och anlita flera olika coacher. Jag säger inte att det var ett misstag, men jag hade hellre velat få processen lite kortare.

Därför har jag satt ihop ett program som består av tre pelare för att erbjuda dig den hjälp jag hade önskat att jag hade haft.

Programmet som kommer ut nästa vecka täcker tre viktiga pelare för att hitta sin passion, drömma stort, se sina hinder och hur du kan jobba dig förbi de och starta din soul business.

Det kommer att vara ett intensivt program där du behöver göra jobbet hemma med arbetsblad men också genom våra coaching tillfällen.


Nyfiken och vill veta mer? Bra! För att de som anmäler sig kommer att få förtur och ett bättre pris än själva lanseringen! Anmäl dig här nedan och kommer jag att höra av mig för att boka ett kort samtal för att se om det här programmet passar dig.