Hur du konverterar följare till klienter!

22.10.2022

Tänk dig att få DM's från potentiella klienter som säger "jag vill jobba med dig, jag vill veta mer, kan du hjälpa mig"!

 
Du skriver ett sånt bra inlägg, postar det och det händer inte mycket mer än några likes. Du lägger ner så mycket energi och tid på dina värdefulla inlägg och börjar nu känna dig frustrerad.

Att du postar på sociala medier är jättebra men det vore härligare att få värdefulla DM som leder till konsultationer eller hur?

Det du behöver göra är att lära dig hur du når ut, hur du syns mer bland alla konton, hur du skapar ett tydligt erbjudande så att din ideal klient förstår vad du kan hjälpa de med och bara måste anlita dig.

Du vill att någon ska läsa dina inlägg och känna "henne bara måste jag få hjälp av!"

Efter att ha investerat pengar och tid i mitt företag så lärde jag mig hur viktig grunden är, att jobba på sig själv och sitt företag så att det kan flyta fram tydligare får jag stora resultat.

Det är det som händer när du lär dig grunden, ge värde och balansen.Jag har tagit allt jag har lärt mig genom min tid, av min coach, av min erfarenhet och lär nu ut det till mina klienter!

Därför satte jag ihop programmet Purpose & Business där jag går igenom exakta steg, hur du skapar en stabil grund, ett tydligt erbjudande och marknadsför dig på ett värdefullt sätt, så att du kan dra in klienter till din verksamhet.

Jag vet att du är så redo att starta upp ditt drömföretag som är tydligt, klart och värdefullt!
Jag vet att du vill vara med i programmet och lära dig tydlig strategi och verktyg för att lyckas med ditt företag.

Du signar upp genom att skriva till mig!