Första steget!

30.03.2022

✨ Din dröm är att ha något mer i livet, du har en önskan om att våga starta upp en egen verksamhet och kunna leva på det men ..

✨Du har massa limited believes som "ska lilla jag starta företag", "vem ska vilja jobba med mig", "varför skulle jag klara det". Du vågar inte investera i din dröm, du vågar inte tro och lite på att du kan. 

Det du behöver fundera över är, hur skulle det kunna vara och kännas om ett år, om du hade vågat investera i din dröm redan nu? Om du struntade i den där rösten som säger elaka saker..

✨ Blunda en stund och se dig själv ha investerat i din framtid, nu är det ett år framåt och du har jobbat med din Business Coach, skapat en stadig grund i verksamheten, jobbat med intalade sanningar, fått klarhet i vad du vill och behöver göra och tagit fram ett grymt erbjudande till dina klienter. 

✨ Hur känns det nu när du är igång? Hur ser din vardag ut nu när du startat ditt företag och fått in dina klienter? Hur mår du?

Sätt dig ner efter den här övningen och bara skriv ner allt som kom till dig. Hur kändes det, hur mådde du, hur var din vardag, vad gjorde du, hur såg du ut, vad spenderade du din tid med att göra, hur mycket tjänade du etc. 

Det är en underbar övning att göra för att få mer klarhet i vad du vill, känna känslan i din kropp om hur härligt det kan vara, allt du behöver göra är att ta ditt steg mot att bryta ner den där muren som ditt EGO skapat dig för att skydda dig.

Vårt ego säger en massa knasiga saker inom oss, för att skydda oss från det läskiga som att starta ett företag och våga tro att vi kan. Och just därför är det skönt att ha en coach vid sin sida som stöttar och coachar dig igenom intalade sanningar, osäkerheter, rädslor och guidar dig i vad ditt nästa steg är...

Vill du veta mer och har frågor så skriv till mig så pratar vi! 📲

✨ S T R O N G E R L I F E ✨