Hur ska du leva ditt liv?

09.07.2022

Här kommer ett lite hårdare inlägg: 

Är du en av de som håller på pengarna för att skapa trygghet? Är du en av de som gärna stannar kvar i din komfort zone för att inte riskera något i livet? Är du en av de som jobbar kvar på samma ställe halva livet för att det är nog säkert svårt att hitta ett nytt jobb eller kanske en av de som stannar kvar i samma jobbiga situation (oavsett vad det är för situation) för att det är säkert ännu svårare/smärtsammare att ta sig ur?

Hur känns det att vara där du är? Att stanna kvar i tryggheten och överleva varje dag, månad och år men aldrig riktigt leva? 

Hur kommer det att kännas när du blir gammal och tänker tillbaka på alla dina drömmar som du hade men aldrig vågade ge dig efter,  för att det var tryggare att stanna kvar där du var? Kommer du att ångra dig? 

Jag har varit personen som satt på min trygghet istället för att våga chansa, det var tryggare som sagt. Det kändes rätt där och då tills jag en gång snubblade över en motivationstalare som pratade mycket om att leva ett liv man inte ångrar. Och jag började tänka framåt på att bli gammal och sitta i samma lägenhet kanske, med samma jobb, samma allt, för att jag inte vågat ta nått steg framåt och nästan vuxit fast i den där tryggheten. Jag mådde illa, jag ville absolut inte vara där hela livet. 

Jag vill komma till mina 95 år eller 105 år och kunna säga "jag testade i alla fall, jag vågade, jag provade och det gick såhär......." Oavsett om det kommer att lyckas, gå bra eller inte så känner jag att min inställning idag är att jag lyckas så länge jag testar men jag misslyckas så länge jag inte vågar. 

Så till alla er som är rädda att misslyckas, så länge ni inte testar, så har ni redan misslyckats. 

Mitt tips till er som bestämt er att våga gå framåt, förändra och testa skapa.. Investera i en coach, oavsett bransch eller idé du har, skaffa en coach, det gör en sån otroligt skillnad, tro mig jag vet. 

Har du tankar, funderingar, frågor, skriv till mig på kontakt@strongerlife.nu så hjälper jag dig vidare.