Livets vändningar

19.02.2022

Ibland har vi fått upp en idé, vi bestämmer oss för den och bara kör på. Det låter och känns bra där och då, men ändå är det något som skaver. Vi väljer att inte lyssna för mycket på den där skavande känslan för att "det är säkert bara egot som talar".. Men det är en träningsgrej, att känna din egos röst eller veta när det är själen som försöker vägleda dig. 

Jag hoppade på en projekt som kändes ganska okej där och då men grejen var att det va ändå inte exakt vad jag önskade och ville innerst inne. Det kommer alltid ikapp dig förr eller senare och det gjorde det i mitt fall också. 

Det viktiga här är att man lyssnar, följer sitt hjärta och vågar stå för de beslut man tar. Jag avslutade ett samarbete för det kändes bara inte rätt för mig. Inga onda miner alls, bara inte min väg att gå. Mitt Soul Goal är något annat, jag vill höra människor, jag vill lyssna, jag vill coacha, jag vill vägleda, jag vill motivera och peppa människor till deras drömliv, till nya mål och till den friheten inom sig som de länge drömt om men inte trodde fanns. 

När jag tog det beslutet så släppte något inom mig, en sten som var på axlarna och hjärtat bultade så fritt och glatt. Då känns det rätt, då känns det bra och då vet jag att jag tagit rätt beslut. 

Frihet till max!

Frihet är inte något du söker utom dig, frihet är något du finner inom dig. Alla förändringar börjar inom dig och sen speglas de ut i ditt liv. När du börjar jobba med din inre frihetskänsla, bryter dig loss från inre osynliga kedjor så kommer det snart att börja förändra ditt liv också på det yttre. Du behöver bara våga lyssna inåt, inte alltid det lättare med med lite stöd och hjälp på vägen går det. Det är vad jag brinner för, min mission är att stötta dig igenom den resan inom dig och ut. Jag vill att så många som möjligt vaknar upp och slutar leva kedjade inom sig och börjar lyssna på sitt hjärta mer. För det är vi alla värda. 

Lev ditt liv fritt, inifrån och ut.