2021-> 2022

02.01.2022

God Fortsättning på det nya året 2022

Nytt år, nya mål, nya rutiner kanske? Jag (Diana) älskar rutiner, att veta hur morgon kommer att se ut varje dag, att börja morgonen på det bästa sättet jag kan tänka mig och göra det bästa av hela dagen. 


✨ Den 31 december gjorde jag en ritual för att släppa taget om 2021, för att tacka och reflektera allt jag fått som lärdom. 

✨ Den 1 januari gjorde jag en ritual för att manifestera allt jag ville ta in 2022, för att göra min vision board, för att skapa affirmationer, action plan och manifestera allt jag önskar mig. 

✨ Och idag den 2 januari gjorde jag en manifestationsritual med min äldsta dotter, något jag känner enorm tacksamhet för, enormt mycket kärlek och glädje över att ha gjort. Det va en sån fin stund att få dela med henne, min förstfödde och fina dotter. 

För er som frågat hur min morgon ser ut då jag ofta pratar om morgonritualer i mina privata sociala kanaler, @diana.demarkey så här kommer min morgonrutin. 💛

Min morgonrutin:

  1. Renar rummet och min sacred space med salvia eller palo santo
  2. Andas in en av mina favorit oljor (Atlasceder)
  3. Mediterar 
  4. Drar ett kort ur något av mina deck cards, kan vara tarot eller orakelkort. 
  5. Journal, sätter mig och skriver ner det som kom upp, det jag fått till mig, tacksamhet, önskningar, actions att ta etc. 
  6. Tackar mig själv för att jag tog mig tiden att meditera, att vara där för mig själv, att lyssna på mig själv och för att jag gett mig tiden denna morgon. 

Inför det nya året:

Släpp taget om det som inget gynnat dig, ta lärdom av det, se vad du kan göra bättre, tacka det gamla året för allt du fått och lyckats med. 

Starta nya året med att reflektera vad du vill ha mer av, vad du vill utveckla, vad du önskar dig och vill göra. Visualisera, manifestera och planera. 

Gott Nytt År 2022 ✨

Önskar vi på Stronger Life