Nyhet: "Slut på året" -erbjudande

01.11.2021

Vi närmar oss slutat av året med stormsteg. Det är dags att tänka över hur vi vill avsluta det här året kanske? Nu finns våra kostprogram och coachingprogram tillgängliga, båda på 3 månader, för att kunna erbjuda bästa resultat. 

Vi tror nämligen på att det är just kring slutet av året som vi ofta behöver mest stöd, för det är så lätt att ge upp det vi eftersträvar, för att vi är så nära slutet av året eller vill skjuta upp det till nästa år för att börja på ny kula. Men varför vänta? Ditt liv kommer inte att hamna på paus, livet kommer ju att rulla på ändå. Dina mål kommer längre och längre bort, så varför vänta, det är inget som hamnar på paus bara för att vi säger vi väntar till nästa år. Det är lätt att bara släppa taget kring julen men tillsammans med stöd från våra coacher så försöker vi hålla oss på banan så gott vi förmår. 

Om du inte vet vart du är på väg spelar det ingen någon roll vilken väg du tar 

Vad är ditt mål? Vad behöver du för att nå de målen? Hur vill du att ditt liv ska se ut och hur ser det ut idag? Det är ingen idé att välja väg om du inte vet vart du är på väg i livet men då kan vi heller inte tillbringa våra liv i ånger om vi aldrig ens försökte. 


Viktiga frågor för att kunna börja någonstans. Det är en del av vår introduktion och just nu har vi ett ett "slutet på året" - erbjudande som vi gärna erbjuder er för att komma igång. 

Läs mer om kostprogrammet eller om coachingprogrammet eller vet du inte vad du behöver så går det bra att ta kontakt med oss på en kostnadsfri konsultation på 15 minuter för att klara ut vad du behöver och vad skillnaden på dessa två program är. 

Nu är det väl ändå dags att börja investera i sig själv! 

Hoppas vi får höra från dig!