NYHET!

24.01.2022

Vi är så stolta och glada över att kunna presentera vår senaste nyhet! I samarbete med den underbara kristallbutiken Ohlamoon, så kommer vi kunna erbjuda Reiki Healing!

Från och med vecka 6 2022, kommer Stronger Life att starta sitt samarbete med Ohlamoon och erbjuder Reiki Healing på torsdagskvällar med start 17:30 fram till senaste tiden är 19:30 Behandlingen tar 60 minuter och det som ingår är coachingsamtal och massage för själen. 

Reiki är en livskraft med dess ursprung från Japan. Behandlaren fungerar som en kanal  för att föra vidare livsenergin till klienten. Det kan kännas som ett pirr, som en liten energi-skjuts, andra känner bara ren avslappning och somnar. Oavsett vad du känner så fungerar det på alla, det är ett sätt att fylla på med universell kraft. Reiki är ett underbart sätt att släppa stress på, att bara få komma in i djup avslappning. 


Jag (Diana) kommer att finnas på Ohlamoon, Krukmakargatan 31, 118 51 Stockholm, med start v.6 2022. Vi kommer att ha fler samarbeten med andra center för att kunna erbjuda andra dagar för er som inte kan torsdagskvällar men till en början kör vi torsdagar med start 17:30. 

Känner du dig redo för att testa på en härlig universell energi och djup avslappning? Boka din torsdag här nedan, första torsdagen blir 3 februari 17:30 och framåt.