Om du vågar starta idag!

03.04.2022

.. Kan du tänka dig vart du är om 6 månader! 

Om du tänker på det du har idag som du önskade dig för ett x-antal år sen, hur härligt är det inte att ha börjat, att ha kämpat för det där du ville ha. Men sen finns det en annan sida också, tänk på det du ville ha för 1 år sen, men inte vågade gå efter, önskar du dig fortfarande samma sak eller har det släppt? Om det har släppt så var det inte en inre önskan, om det fortfarande är kvar så är det något som inte kommer att försvinna så lätt och mest troligt hamnar som en del av din lista "saker jag ångrar att jag inte vågade göra.." 

Föreställ dig att du tar ett steg idag, ett steg imorgon och så vidare. Om ett år har du tagit 365 steg. Tänk dig nu, vad det kan betyda i drömmen om att starta upp ditt egna företag. 

Många skjuter på att starta för att de "ska bara":

  • Få sin certifiering först
  • Få mer erfarenhet
  • Göra klart en snygg hemsida
  • Ha mer pengar
  • Hitta faktureringsföretag
  • Skaffa en snygg logga

Du behöver inget av allt det där för att starta, det enda du behöver är att bestämma dig för att du ska investera i dig, din dröm, ditt företag och ge järnet. Kom alltid ihåg att om ett halvår kan du vara "Upp & Running" med företaget om du bara sätter igång nu. Och så är det egentligen med alla mål vi har i livet, om vi tar små babysteps redan nu så tänk vart du kan vara med det målet om 3 månader, om 6 månader och tänk dig om 1 år! 

Wow säger jag bara. Ditt framtida jag kommer verkligen att tacka dig. 


Jag är full av energi och känner mig så taggad av att få jobba med dig och se dig och din verksamhet växa fram. Tillsammans med min kunskap och energi och ditt driv, tar vi oss fram steg för steg med en stadig grund, så att du också kan du vara "upp & running" om redan ett halvår. Tänk dig att starta hösten med egen business! 

Boka en fri konsultationstid med mig genom att maila: kontakt@strongerlife.nu så pratar vi igenom hur vi kan jobba med varandra, vad dina mål är och hur vi kan nå dit. Det är villkorslöst, det är bara bara ett samtal. 

Vi hörs!