Prioritering

06.06.2022

Något jag tänkt mycket på den senaste tiden är hur man prioriterar saker. Varför är det så lätt att lägga ner 20.000 kr  en dyr väska, att köpa dyra behandlingar eller en ny soffa för flera 10-tusen utan att man ens behöver det men det är inte lätt att lägga ner 20.000 kr på en business coach eller en annan life coach som hjälper dig att förändra dig till det bättre, att bryta ner blockeringar och intalade sanningar som sen gör dig fri att kunna skapa vad du vill i framtiden?? 

Hur kan det vara mer självklart och lättare att lägga ner massa pengar på något som är av mindre värde egentligen så som en märkesväska, märkesskor, märkesprodukter, skönhetsoperationer och andra ingrepp eller en semesterresa till Dubai eller Maldiverna som ändå visserligen ger dig avkoppling men bara för den perioden för du kommer ändå komma hem stressad till samma vardag igen som du inte förändrade. 

Nu i efterhand när jag jobbat mycket som coach och med en egen coach så inser jag hur mycket jag har förändrats. Jag har jobbat med mig själv, min personlighet, mina blockeringar och omprogrammerat intalade sanningar. När jag ser vilket jobb jag har gjort, när jag inser hur mycket jag utvecklats och allt jag åstadkommit så blir jag stolt över att ha tagit den vägen och lyssnat på mitt inre. Jag älskar fortfarande märkesväskor och fina smycken och mycket mer men det blir på ett annat sätt nu, det blir inte för att dränka ens negativa känslor, sorger eller för att man är rastlös eller vill synas utan det blir i en annan utsträckning och inte med samma behov. 

Jag säger inte att det är fel att vilja ha det ytliga, men jag kan tycka att man bör ta hand om sitt inre först och sen det yttre. Annars blir det lite som att ta deo på sig men inte ha duschat på 2-3 dagar eller att städa hemmet men sopa smutsen under mattan och in i skåpen, så rent är det inte utan bara ser fint ut på ett ytligt sätt. Förstår du hur jag menar? 

Vi borde alla ta hand om vårt inre först och sen yttre. Kan du tänka dig hur powerful vi blir då? Med ett starkt inre som skiner igenom mer än riktiga diamanter och sen med det yttre som du nu önskar dig som stärker på det där fina. 

Om du känner dig redo att satsa på att må bra, på att stärka dig och faktiskt lyssna på dina drömmar och vad du verkligen drömmer om, att ta din dröm om att ha ett eget företag, till nästa nivå som är att faktiskt starta upp, så tycker jag att du ska ta och investera i din dröm nu till sommaren. 

Se det inte som att du offrar något, se det som att du vinner mycket. Förändring, förbättring och framgång! Vad är 20.000 kr när du kan tjäna mer än 200.000 :- varje månad om du så skulle önska. 

Är det möjligt? Ja det är det.