Slutspurt!

04.12.2023

Då var vi inne i december månad. Årets sista månad. Många kanske känner panik över det och stress över den här månaden men jag älskar den. Jag fullkomligt älskar december månad. Månaden är mysig, alla är så taggade, förväntansfulla och oftast glada, pyssliga, vänligare. 

Men något jag märkt bland många människor kring just den december månad är att man gärna "ger upp" allt man kämpat med hittills. Samma visa varje år, man ger sitt allt under första kvartalet. Under andra kvartalet börjar man sakta ner en hel del, tredje kvartalet drar man igång lite igen och sista kvartalet lägger man nästan av helt. 

Det är inte mening att allt ska kännas som en kamp, vi ska leva livet med lätthet och det är fullt möjligt. När vi väl förstår hur vi kan göra lite varje månad och inte bara under 1 år utan hela livet. Då blir det rutin, då är det inte en kamp längre. Som tex att du måste borsta tänderna varje dag, det är inte en kamp, det är något du gör utan att knappt reflektera över. Alltså kommer du inte att ge upp i december med att borsta tänderna eller hur? 

På samma sätt behöver du få in dina nya vanor som tar dig till ditt mål, som en rutin du gör varje dag, hela livet. 

Hur det ser ut kan vara tex

1. Vad är det du drömmer om att ha, vad är något du verkligen vill ha eller göra i ditt liv? 

2. Vad har stoppat dig hittills, vad säger dina övertygelser kring detta ämne, ditt mål, se de och acceptera de. Vad är dina gamla vanor som du haft och gamla övertygelser. 

3. Välj ut nya övertygelser att skriva över de gamla med. Här är det dags att programmera om dig. Sätt upp nya vanor som du ska ha istället för de gamla, som tar dig framåt. 

4. Viktigast av allt, repetera om och om igen till vanorna sitter och då väljer du ut nya.

Sluta leva ett liv med kämpande var och varannan månad, år efter år. Det är dags att börja leva livet lättare, tydligare, mer målinriktad och disciplinerad men ändå med lätthet. 

Mina klienter som har förstått det här konceptet är de klienter som på 3 månader rullade igång sitt nystartade företag till ett företag som får in klienter, förfrågningar och ett starkt mindset månad efter månad. De har klart för sig vad de ska göra månad efter månad och gör det med lätthet. 

När du är redo att sluta ha samma resultat om och om igen, sluta kämpa år efter år, krossa rädslor som stoppar dig så är det dags att boka in det där samtalet med mig och höra hur du kan ta dig framåt enklare.