The Bridge to your future

11.05.2022

Jag tycker om att jobba med klarhet, mycket klarhet och tydlighet i vad det är vi vill göra i livet, vad våra drömmar är och vart vi står idag, hur vi kan nå dit etc. Jag tror mycket på att klarhet tar oss långt, bort från förvirring, osäkerhet och bort från att komma till känslan av att vilja ge upp. Så därför jobbar jag med "the bridge" i mitt coaching program. 

Att identifiera vart du befinner dig nu är att veta vart du står, vad du har idag, se tacksamt allt du åstadkommit och njuta av det du faktiskt har. Att identifiera vart du står idag är att ha tydlighet i din position på kartan. Om du inte vet vart du är så har du en känsla av vilsenhet och det leder bara till frustration eller desperation och med den känslan blir det svårare att veta vart du ska. 

Att veta vart du vill någonstans i livet ger klarhet i vilken väg du behöver ta, vad du behöver göra för att nå dit och skapar en trygghet i att du vet vad du behöver göra för att nå dit och när du kan tänkas nå det målet. Det är lättare att ha en vision om vart du är påväg och genom det också kan svara på frågor som vem du behöver vara för att nå dit, vem som kan hjälpa dig på vägen, vad behöver du lära dig och vad behöver du göra. Hur gör andra som tagit sig dit, finns det något du kan lära av deras misstag och framgång? Det är också lättare att veta hur lång tid det kan tänkas ta för att nå målet när vi har identifierat det. 

Vad vi gör i coachingen är just att identifiera dessa två punkter på kartan, vart du är och vart du är på väg MEN vi skapar också bron du behöver för att ta dig från din punkt idag till den punkt du vill vara i framtiden. Vi skapar vägen åt dig så att du kan nå de. Genom kraftfulla frågor och tydlig strukturen så kommer vi fram till de svaren du behöver. 

Är du redo att förändra din vardag, du har mer makt i ditt liv än vad du tror, du KAN skapa dig det liv du drömmer om, genom att ta små steg mot den framtiden du vill ha. Du behöver inte starta igång allt påengång, du behöver inte ta ett stort kliv och tro att du är där imorgon men du kan ta små babysteps med tydlighet på vad du vill och vart du är på väg. Genom att agera och take action så kommer du dit förr eller senare men om du inte gör något så kommer du aldrig nå dina mål. 

Ta nya steg mot din dröm och komma igång med din business! Lets do this! Boka in ett samtal (maila kontakt@strongerlife.nu) så pratar vi om hur vi kan jobba tillsammans.