Vägen till dina mål

19.08.2021

Det finns de som tror att jag bara visualiserat saker och ting i mitt liv och lyckats nå de bara sådär. Och visst har jag jobbat med mina mål genom visualisering men inte enbart. Jag har jobbat hårt för mina mål men jag tror många missuppfattar det här med visualisering och tror att det är allt som krävs för att fixa målen. 

Jag brukar lyssna på Tony Robbins och Dean Graziosi (som ni kommer att höra mycket om i den här bloggen). Jag har tagit deras kurser, gått på deras föreläsningar och läst deras böcker för att få all den info jag har idag. Något jag vet är viktigt när du har mål är att göra jobbet själv. Vänta inte på att Gud, Universum, livet, ödet ska göra det åt dig. 

Jag jobbar dock mycket med visualisering och rutiner. Det är grunden till allt i mitt liv. För att må bra, för att lyckas, för att se på livet på ett positivt sätt, för att klara av motgångar. Men jag gör också jobbet. Genom det har jag lyckats få mitt hem i Spanien som jag alltid har dröm om, genom det har jag även fått en bostadsrätt i Sverige trots att jag inte hade pengar, jag har lyckats med att dra igång ett eget företag som är framgångsrikt trots att jag inte har utbildning, etc. Genom jobb, visualisering och rutiner. Men nedan kommer lite smått med tips. 


3 saker att tänka på för att nå dina mål:

1. Bli fixerad: När du blir fixerad så är du hungrig och bestämd över att lyckas med det du vill ha. Du ska vara så fixerad att du lyssnar på filmer, böcker, som har med det du vill ha, att göra. Du ska vara så fixerad att du omringar dig av personer som redan lever och kan det liv du önskar dig ha. Du ska vara så fixerad att du andas, lever och äter det du drömmer om, om du förstår vad jag menar. Det kommer att ge dig så mycket kunskap och insikt över hur det är att det blir din utbildning i livet inom det ämnet. 

2. Massiv action: du kan inte bara sitta hemma och hoppas på att det ska komma till dig genom tur eller visualisering. Du behöver självklart göra något själv också. Även om vi tror på universum, Gud eller vad din tro nu än är, så är allt i livet ett jobb som även du måste göra. Kör bara, du kan inte sitta och bara titta på. Ta det första steget, ta något steg mot målet, du måste börjar med något.

3. Grace: När man fokuserar för mycket på det man inte har, på det man önskar men inte fått, på det man förlorat så är man långt ifrån tacksamhet och lutar mer åt att börja jämföra sig och sitt liv med andra som har lyckats och det slutar sällan bra. Genom att vara tacksam finner du den inre glädjen över det faktiskt har i livet. Tacksamhet är något som är nästan essentiellt för att må bra, för att vara glad över det du har och se möjligheterna i livet. Var tacksam, gör affirmationer, visualisera det du vill ha varje morgon.