Varför är det så svårt att få in klienter?

18.07.2023

Du skriver inlägg men får inte mycket respons. Du har en hemsidan men det händer inte mycket där. Du försöker ju nätverka då och då men det ger inte mycket resultat där heller. 

Ska jag vara råärlig med dig? Oavsett vad svaret är här så är jag faktiskt alltid väldigt rak och ärlig. 

Problemet är inte att människor inte vet vad de ska göra. Problemet har aldrig varit brist på information. De flesta vet vad som behöver göras. Speciellt de som anlitar en coach som ska coacha de till framgång.

Men framgång uteblir för att de flesta coacher för att de inte gör det de vet att de borde göra. Det är den hårda sanningen. 

Du vet vad du borde göra, du vet vad din coach har sagt, vad programmet säger men du gör det inte för att du är rädd, du vågar inte och resultat uteblir. 

Mitt bästa tips till dig som redan går ett program, som redan har en coach: (förutsatt att denne är bra)
Gör jobbet, det är svårt att synas, det är svårt att prata i kamera, det är svårt att göra jobbet varje dag, men det är så värt när du ser att du faktiskt kan tjäna det trippla mot vad du tjänat innan som anställd. 

Mitt bästa tips till dig som inte har en coach eller program: 
Gör investeringen, omg vad det är värt! Att ha någon som coachar, guidar dig och ger dig mentorskap kring det som ska göras. Att ha ett program som visar dig vägen och ger dig redskapen, verktygen. 

Känner du dig redo att investera i dig själv, i din dröm, i din framtid och vill ha hjälp? 
Det är precis det här jag hjälper dig med i mitt Soul Business program på 3 månader mot din första klient! Du får verktygen, du får action planen och du får mentorskapet. 

Läs mer här!  Eller maila kontakt@strongerlife.nu så tar jag kontakt med dig.