Varför ditt Purpose är viktigt.

26.02.2023

Jag lyssnade nyligen på en podd som fick mig att komma ihåg något jag själv tror på men någonstans tappat bort. 

Många gånger så har vi en dröm om något, en dröm om att skapa något, starta eget och sätter igång. Men under resans gång lyssnar vi på andra människor och låter saker utifrån påverka oss på ett sätt som leder till att vårt driv inom vår business har blivit en fixering av att lyckas och få in pengar. 

Jag har aldrig velat driva företag med syftet att bli rik eller framgångsrik. Mitt syfte var att följa min Dharma, mitt kall i livet, även kallat mitt Purpose. När jag jobbade med att hitta min Dharma och förstå vad det är jag är här för att göra, så föll alla bitarna på plats. För mig blev det självklart till varför jag hade valt utbildningar som hade med personlig utveckling att göra, coaching och beteenden. Efter den insikten om min Dharma var även att starta en coachingverksamhet väldigt självklar som nästa steg. Alla bitar föll på plats som ett pussel som väntat på att bli klar sedan 9 års åldern. 

I mitt huvud ekade "I want to serve people" rätt ofta och med den energin gick jag in för att starta min drömverksamhet. Men någonstans på vägen lyssnade jag för mycket på människor som själva tappat bort sig, som blev fixerade med att få in klienter, som jobbade hårt med att säkra pengarna, som hade sälj enbart i sikte. Och det blev en kamp för mig, att skapa en verksamhet som kunde ge mig massa pengar och jaga in klienter. När det inte gick bra nog så började jag ändra hemsidan. När det inte kom in klienter då heller så började jag spendera mer tid på att skjuta ut inlägg som om det vore en konfetti på ett kalas. Det höll på att bli en desperation och nästan en tävling mot klockan och alla andra. Hela syftet hade fallit bort. 

Det var en dag då min dåvarande coach sa till mig att lyssna på en podd för att det påminde om mig i början. När jag lyssnade va det som att något inom mig tändes igen. Min passion, min eld inom mig. Det var en podd om att finna sin Purpose och starta det som företag. Precis vad jag hade velat jobba med från början men hade på något sätt lyckats kapat ur Purpose och blev mer av en business coach för att leverera snabbare resultat, både till mig och klienten. 

När jag började påminna mig själv om varför jag ens hade börjat på den här resan överhuvudtaget så kom kreativiteten tillbaka, glöden att vilja ge service, att hjälpa från hjärtat, att se förändring och stärka kvinnor, att göra skillnad i världen och bidra till en mer kraftfull värld med kvinnliga entreprenörer. 

Med den glöden satte jag mig ner och började skapa mitt nya program. Ett program som idag kan hjälpa kvinnor att hitta tillbaka till sitt sanna jag, som återkopplar sig till sin Dharma och kan starta sin Soul Business! 

Upptäck din Purpose och starta din Soul Business

Nyfiken på mer, kontakta mig på kontakt@strongerlife.nu