Livscoach

Coaching 

Coachning för mammor 

Varför coachar ni bara mammor? 

Mammor har en tendens att ofta prioritera bort sig själva, vi har lätt för att rodda och styra upp vardagen i en familj men vi har inte lika lätt att prioritera oss och våra drömmar. Allt för ofta har vi hört att en mamma har haft en dröm en gång i livet om att starta upp ett eget företag, att resa runt till specifika länder och se världen, att skriva en bok eller att lära sig en viss sport, men sen kommer livet emellan. Man skaffar sig en partner, ens drömmar passar kanske inte in i den världen längre och när barn kommer så åkte de där drömmarna rakt ner i källaren utan att ens blinka för barnen är självklart viktigare. 

Men vad hände med våra drömmar? Även om barnen är viktiga så har inte vi som mammor, kvinnor, människor, tappar värdet eller? Är inte vi värda att ta upp vår dröm någon gång? Jo självklart är vi det och det är precis det vi tror på här på Stronger Life! 

Livet är kort, allt för många gånger har vi sett mammor lägga undan sina drömmar och bli en person de tycker om halvdant. Allt för ofta har vi sett människor bli äldre eller hamna med ett hinder för resten av livet, som sen gör att de ångrar sig så enormt, för att de inte levde det liv de helst hade önskat. 

Vem säger att vi inte kan ha barn, familj och ändå leva det liv vi drömmer om? Vem har lärt oss att vi måste lägga undan allt vi drömmer om för att andra ska må bättre? Vem har lärt oss att vi inte har ett värde i oss? Och viktigast av allt, vad lär vi våra barn, när vi sätter oss själva längst ner i kedjan och visar att vi inte har värde? Barn lär sig av oss, om vi vill att de ska ha ett värde på sig själva när de växer upp, så behöver vi först visa att vi sätter ett högt värde på oss själva också. 

Med våra coachingprogram jobbar vi med att se de där inlärda sanningar vi har i oss, bryta mönstren genom att ändra mental inställning, vi jobbar med att bli medvetna och ta eget ansvar för det liv vi lever och jobbar framåt. 


Vad gör våra coacher unika? 

Vanligtvis jobbar en coach bara med att ställa frågor och så jobbar vi med, men våra coacher har mycket guidance också. Hos oss får du (så länge det går bra för dig som klient) guidance efter att vi först kartlagt vart du står i detta nu, vart du är påväg och vad du har för resurser för att nå dit. 

Vill du även jobba med våra spirituella coacher så kan du titta in här och läsa mer om den typ av coachning. 


Vad du får med en livscoach

  • Personlig coach online med videosamtal
  • Obegränsad mailkontakt
  • 30 minuters samtal första gången för att gå igenom planen, därefter 15-20 min samtal / vecka (ev annat enl ö.k)

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.