Min Historia

Coaching & Guidance

- Diplomerad & Certifierad Life Coach -

"Diana heter jag och är grundaren till StrongerLife. Mitt kall i livet har alltid varit att vara en hjälpande hand till att förbättra människors liv.

Sedan jag var liten, har jag alltid velat hjälpa människor på något sätt, men inte riktigt vetat hur. Genom åren har jag känt mig ensam och vilsen. Jag grubblade ofta över vad meningen med livet kunde vara.

Sedan jag var ett barn har jag haft ett starkt intresse för indianernas sätt att leva med ritualer och det spirituella. Men för att inte sticka ut för mycket i samhället så gömde jag undan det, jag var annorlunda och hade konstigt intresse.

Det fina med att bli äldre är just att man blir mer självsäker och struntar lite i vad andra tycker om en.

Så en dag bestämde jag mig för att testa meditation och få en inblick i det spirituella, plötsligt föll allt naturligt att börja lyssna inåt, hitta tillbaka till mitt Soul's Purpose (Dharma) och gå efter mina drömmar. 

Jag började läsa om personlig utveckling, meditation, tog kurser om NLP och spirituella ritualer, om andlighet och coaching. Men det tuffa kom när jag väl hade pluggat klart, när jag hade mina diplom och certifieringar. Vad händer nu då? 

Där satt jag med alla mina utbildningar inom kost, coaching, andlighet, reiki och mina stora drömmar. Men i dagens samhälle med jantelagen så vågar man knappt drömma stort, att våga säga att man vill ha massa pengar och jobba mindre..

Det är okej att vilja tjäna bra med pengar, det är okej att vilja vara framgångsrik, det är helt okej att vilja leva lyxlivet!

Och därför valde jag att starta mitt företag, att grunda Stronger Life för att hjälpa andra kvinnor att våga drömma stort, att våga tro på sin dröm, att våga tro på att de kan!"

Min Dharma (Soul's Purpose) är att hjälpa människor att nå fram till framgång, allt från den inre världen till den yttre världen.