Om oss

Grundarens visioner och historia  

Coaching, Guidance & Reiki Healing


"Diana heter jag och är grundaren till Stronger Life, här brinner vi för att hjälpa människor att må bättre. Mitt kall i livet är att vara en hjälpande hand till att förändra och förbättra. Vare sig det är med kosten, viktminskningen eller en som behöver vägledning i livet. 

Sedan jag var liten, har jag alltid velat hjälpa människor på något sätt, men inte riktigt vetat hur. Genom åren har jag känt mig vilsen, ensam och inte riktigt som hemma. Jag bråkade ofta med mig själv om vad meningen med livet kunde vara och hur jag kunde får veta det. Sedan jag var ett litet barn har jag haft ett starkt intresse till indianer, häxor och det spirituella. Men för att inte sticka ut för mycket i samhället så gömde jag undan det, jag var annorlunda och hade konstigt intresse. 

Så en dag när jag snubblade över en kristallbutiks härliga stenar och artiklar om meditation och spiritualitet, så föll det naturligt att plötsligt ta upp allt det igen. Något väcktes inom mig igen, jag fick en sån törst efter att lära mig allt, jag hittade hem!

Jag började läsa böcker om personlig utveckling, meditation, tog kurser om NLP och ritualer, om andlighet och coaching. Klev in i den spirituella världen med allt jag ägde och hade. Och idag lever jag min sanning!

Med mina utbildningar inom kostrådgivning, life coaching, andlig coach, NLP och Reiki Healing sadlade jag om från avtalsspecialist till att bli Success Coach.

Framgång är inte bara inom sin business, framgång är vad du definierar det till att vara. Du kan ha framgång inom ditt företag, dina relationer, ditt familjeliv etc."

Stronger Life - Coaching, Guidance & Reiki Healing


Med det tankesättet och kallet startades Stronger Life Now och vår vision blev snabbt att tillsammans med dig ge dig det bästa stödet med kontinuerlig feedback, snabb tillgängligheten via e-post och blir coachad online, till ett starkare liv.

Hör av dig idag för en konsultation så kan vi se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Läs mer om våra tjänster eller boka en konsultation längre ner på sidan redan idag! Kontakt & Bokning

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.