Jag hjälper dig att hitta sin Purpose så att du kan starta din Soul Business

Välkommen

Det är jag som kallas Coach Diana!

- Diplomerad & Certifierad Coach -

Mitt kall i livet har alltid varit att vara en hjälpande hand till att förbättra människors liv. Därför valde jag att utbilda mig till Coach så att jag kan coach kvinnor till ett friare liv med mer balans i vardagen och så att de kan lära sig hur de kan designa sina drömliv.  

Allt började när jag skapade mig min morgon ritual. När jag började skapa mig en morgon rutin som gav mig energi, tacksamhet och fokus så började jag få klarhet i vad det var jag ville göra i livet och hur jag skulle börja. När jag sen gått alla mina utbildningar så insåg jag vad min mission var i livet och därför grundande StrongerLife. 

Mitt mission är att du ska få:

  1. En mer energirik, grundad och fokuserad morgon rutin för mer framgång
  2. Upptäcka ditt purpose i livet för att du ska veta vad ditt mission är
  3. Våga starta upp din soul business som är meningsfullt

Se hur jag kan hjälpa dig med att ta samma steg till din mer energirika morgon, att upptäcka din soul purpose och starta din verksamhet utan att vänta i flera år. 

Historia

Jag har alltid känt att jag vill hjälpa människor men inte riktigt vetat hur. Genom åren har jag känt mig ensam och vilsen. Jag grubblade ofta över vad meningen med livet kunde vara, vilket är en ganska tung känsla att gå runt med hela ens liv.

Stressad, trött, energilös och vilsen började jag hamna i en livscirkel av ångest i min vardag. 

Vändningen kom med pausen vi fick i och med pandemin. Jag var nästan utbränd och fick äntligen andas lite när vi blev hemskickade att jobba hemma. Jag fick vad vi kallar, blodig tand. 

Jag började ändra min morgonrutin till det bättre, en mer energirik, positivt och grundad morgon för mer fokus, jag började läsa om personlig utveckling, meditation, Reiki, och utbildade mig inom Life coaching med olika inriktningar, bland annat Tony Robbins & Cloé Madanes Strategic Life coach Training (RMT) och Dharma (Soul Purpose) & Spiritual Life Coach hos Dharma Coaching Institute.

Med dagens samhällstänk och jantelagen så ska du inte sticka ut, drömmar är för att just vara drömmar. Men behöver det vara så? Efter alla mina utbildningar från de stora gurun så har jag lärt mig satt vi kan skapa de liv vi drömmer om. Det är okej att vilja tjäna bra med pengar, det är okej att vilja vara framgångsrik, det är helt okej att vilja leva lyxlivet! 

Därför grundades Stronger Life-Coaching & Guidance,  för att hjälpa kvinnor att våga drömma stort, att våga tro på sin dröm, att våga tro på att de kan!

Mitt mission, min Soul's Purpose är att hjälpa människor att få en mer energirik morgon, upptäcka sin Dharma och våga starta sin Soul Business!