Mitt Mission: Hjälpa kvinnor upptäcka sin Purpose och omvandla den till en Business

Hej och välkommen!

Det är jag som kallas Coach Diana!

- Diplomerad & Certifierad Coach -

Sedan väldigt ung ålder har jag ifrågasatt samhällets normer och sätt att leva. "Det måste finna mer till livet än bara ett stressigt ekorrhjul och längtan efter pensionen för att få leva sitt liv som man vill?"

Mitt kall i livet har alltid varit att vara en hjälpande hand till att förbättra människors liv. Jag har bara inte vetat hur...

Mitt mission är att du ska få...

  1. Ett mer balanserat liv genom att bli mer medveten och centrerad tillsammans med din morgon ritual. 
  2. Upptäcka din Dharma, ditt livs purpose för att hitta till dig själv.
  3. Våga komma till den punkt i livet då du följer din dröm och vågar starta ditt drömföretag.

Läs mer om hur jag kan hjälpa dig med de steg du behöver stöd i under ONLINEKURS eller under ARBETA MED MIG. 

Tiden är nu! Vänta inte i flera år till med att leva din sanning. 

Historia

Sedan väldigt ung ålder har jag ifrågasatt samhällets normer och sätt att leva. "Det måste finna mer till livet än bara ett stressigt ekorrhjul och längtan efter pensionen för att få leva sitt liv som man vill?"

Jag har alltid känt att jag vill hjälpa människor men inte riktigt vetat hur. Genom åren har jag känt mig så ensam och vilsen. 

Jag har alltid varit en "duktig flicka", bra medarbetare och satte ofta hög press på mig och kan göra än idag. Jobbet vi gör med oss är aldrig slut, den är ständigt pågående. 

Stressad, trött, energilös och vilsen började jag hamna i en livscirkel av ångest. Jag började få söndagsångest redan på fredagen! Jag hade konstant en känsla av tryck i bröstet, ont i kroppen, axlarna, magen och började nå depression. Jag var nästan helt utbränd och tillslut kom sjukskrivningen. 

Vändningen!

Jag började ett sökande efter något mer i livet. Det kunde inte bara vara såhär vi skulle leva. Alla i min omgivning mådde likadant och ändå fortsatte vi bara.

Jag började ändra min morgonrutin till det bättre, blev mer medveten och närvarande vilket ledde till en mer energirik och grundad morgon för mer fokus. 

Jag utbildade mig till Reiki healer, kostrådgivare, Strategic Life Coach, Spiritual Life Coach och Dharma Coach (Soul Purpose Coach).

Efter en massa utbildningar och kurser så började min nya roll träda fram. 

En stor investering!

När jag satt där med alla mina utbildningar och trodde allt skulle rulla av sig själv genom att ha gått kurserna, så insåg jag att jag behöver göra en "sista" stor investering. 

Efter att redan ha investerat en massa i mina nya utbildningar och sökandet så vågade jag mig på att investera i en Business Coach! 

Det var där allt började landa och äntligen kunde jag se en plan framför mig. 

Med den tydlighet som jag fick av min coach, så kunde jag äntligen veta vad det var jag ville göra, se hur jag skulle göra det och våga ta steget att säga upp mig och göra det jag älskar att göra... hjälpa andra! 

Stronger Life -Purspose & Business grundades, för att hjälpa kvinnor att upptäcka sin Dharma och omvandla det till en Soul Business! 

Live a life you won't regret! 

Vad klienter säger

"Diana är en sån stor drivkraft och finns alltid där för att pusha mig framåt. Hon låter dig inte ge upp. En genuint fin coach inom alla områden. Min rädsla för motgångar är annorlunda, jag ser nästan fram emot att få misslyckas, haha!"

Elizabeth

Projektledare

"Cochingsessionerna med Diana har hjälpt mig till att se mina egna förmågor och att ta steget till att våga starta min verksamhet jag länge drömt om. Idag känner jag mig trygg i marknadsföringen och sälj, något jag aldrig trodde skulle hända."

Jossan

Life Coach

"Jag känner mig mer målinriktad och redo efter bara ett samtal med Diana. Saker och ting blev verkligen klarare och jag insåg att mycket av min verklighet var begränsad av falska sanningar som jag intalat mig själv. Tack för insikten och pushen framåt." 

Milla

Healer