Coaching to create Success in Your Life

Hej och välkommen!

Det är jag som är Diana.

- Diplomerad & Certifierad Coach - 

Sedan väldigt ung ålder har jag ifrågasatt samhällets normer och sätt att leva. "Det måste finna mer till livet än bara ett stressigt ekorrhjul och längtan efter pensionen för att få leva sitt liv som man vill?"

Mitt kall i livet har alltid varit att vara en hjälpande hand till att förbättra människors liv. Jag har bara inte vetat hur förrän nu...

Alla kan förändra sina liv!

Min historia

Jag har så länge jag kan minnas, alltid velat hjälpa människor till att få ett bättre liv. Jag visste dock inte hur. Inte tills jag lärde mig vad som gör att vi människor vet så mycket men gör så lite. 

Jag var en vilsen tonåring som drömde om att vara något större i livet men samtidigt inte kunde hitta mening med livet och ville inte existera mer. Jag är uppvuxen i en ganska sträng familj, med höga krav och mycket skuld. Jag har alltid varit en "duktig flicka", bra medarbetare och satte ofta hög press på mig. 

Jag var stressad och energilös och närmade mig den berömda utmattnings väggen med hög fart.  Jag började få söndagsångest redan på fredagen! Jag hade konstant en känsla av tryck i bröstet, ont i kroppen, axlarna, magen och började nå depression. Jag var nästan helt utbränd och tillslut kom sjukskrivningen. 

Trots att jag hade studerat så mycket personlig utveckling, läst så många böcker inom samma ämne, gått kurser, program, event med stora kända personer så ändrade jag mig inte. Mitt liv fortsatte i en ond cirkel som aldrig tog slut.

Jag skyllde ofta på att det var de yttre omständigheterna, andra människors fel, jobbet, chefen, lönen, you name it. 

Vändningen!

När jag äntligen förstod att det var min självbild som var mitt hinder till mitt liv och inte andra saker, det var då förändringen kunde börja. 

Jag började jobba med mitt mindset på djupet, med mitt undermedvetna och min självbild. Bob Proctor studerade det här ämnet i över 50 år så jag började studera hans material för att förstå vad det är jag behöver skifta. 

Jag gör fortfarande jobbet men jag har kommit långt

  • Jag har blivit starkare i min kropp som höll på att kollapsa i all stress
  • Jag har sagt upp mig och är egenföretagare, jag jobbar med min purpose och älskar mitt jobb till max!
  • Jag är gift med en man som älskar mig, respekterar mig, som ger mig allt jag behöver och är min absolut bästa vän. 
  • Jag manifesterade två bostadsrätter, en i Sverige och en i Spanien.
  • Jag jobbar med drömklienter som jag attraherar varje månad till mig och som ger mig så fantastiska recensioner varje gång. 
  • Jag har designat mitt egna liv precis som jag vill ha det!
Alla kan skapa sina drömliv på sina villkor! Du bestämmer hur du vill ha det, hur du vill leva. 

Vad klienter säger

"Diana är en sån stor drivkraft och finns alltid där för att pusha mig framåt. Hon låter dig inte ge upp. En genuint fin coach inom alla områden. Min rädsla för motgångar är annorlunda, jag ser nästan fram emot att få misslyckas, haha!"

Elizabeth

Projektledare

"Cochingsessionerna med Diana har hjälpt mig till att se mina egna förmågor och att ta steget till att våga starta min verksamhet jag länge drömt om. Idag känner jag mig trygg i marknadsföringen och sälj, något jag aldrig trodde skulle hända."

Jossan

Life Coach

"Jag känner mig mer målinriktad och redo efter bara ett samtal med Diana. Saker och ting blev verkligen klarare och jag insåg att mycket av min verklighet var begränsad av falska sanningar som jag intalat mig själv. Tack för insikten och pushen framåt." 

Milla

Healer