Healing

Reiki Healing

Äntligen kommer Reiki Healing in på Stronger Life Now! Nu kan du som är i Stockholm, ta del av en härlig energi-healing 1:1 session på torsdagar. Varje torsdag erbjuds Reiki Healing på kvällarna i kristall butiken Ohlamoon som ligger på Krukmakargatan 31 i Stockholm. Skäm bort dig eller någon du älskar, med en härlig healing session. 

Vad är Reiki? 

Reiki är kortfattat en energi-healing som från Japan där man frigör den universella livsenergin som finns runt om kring oss och inom oss. Reiki betyder just universell energi/kraft och som Reiki-healer fungerar man som en kanal när man ger en behandling och hjälper den som blir behandlad att öppna upp sitt eget energiflöde och ta emot energin.

Hur går en behandling till?

Vi börjar med att vi sätter oss ner och samtalar en kort stund för att se hur du mår och du får en chans att landa lite samt ställa frågor om du har några. Du som ska få behandlingen bäddas in på den mjuka massagebädden. Du är fullt påklädd och sveps in i en filt. Reiki behandlingen startar med jag lägger mina båda händer på din hjässa. Jag arbetar mig sedan ner till fötterna i ett lugnt och behagligt tempo. Behandlingen tar 45 minuter och 15 minuter går till coachningen för att gå igenom vad som ev kommit upp.

Hur känns det för den som tar emot?

När det här fina flödet drar igång kan du som tar emot uppleva pirrningar i kroppen, samt även känna av värme och ibland kyla. Stressnivån sjunker och många känner det nästan som att de somnar, men det som sker är en extremt djup avslappning. En del somnar dock, och det är helt lugnt - man får energin ändå. Att somna tyder på att du gått på sparlåga en tid och hämtar tillbaka lite kraft.

Utöver pirrningar och känslan av flöde sänks hjärtfrekvens och stressnivå, och oxytocin frigörs i kroppen.

Vem kan få Reiki?

Reiki förutsätter ingen speciell livsåskådning, varken från utövaren eller den som tar emot - reiki är helt oberoende av tro. Många tror att de måste vara "mottagliga" på ett speciellt sätt, men alla är mottagliga för Reiki.

Hur kan Reiki hjälpa?

Behandlingen ger en mjuk och läkande avslappning och ger känslan av att landa, att grundas. Det kan vara skönt när man lever i perioder av stress, eller helt enkelt påverkas av vårt höga tempo, att få släppa taget.

Reiki i sig kan inte bota sjukdomar men det finns ingenting negativt med att komma ner i den typ av avslappning som Reiki ger. Sinne och kropp får vila och ta emot energi och det finns en läkande effekt av att vara i djup avslappning.

Samtidigt upplever många också att man får en liten energi-skjuts av Reiki, och att en känsla av upprymdhet och positivitet kan infinna sig efter en behandling.

Vart finns ni någonstans?

Vi hyr in oss på olika kristallbutiker och kan därför vara flexibla i vårt bokande. Men till en början är det på torsdagskvällar i kristallbutiken Ohlamoon som ligger på Södermalm Stockholm. 

Pris: 60 minuter Reiki, coachsamtal och vägledning 1100 kr / session

Betalning sker via Stronger Life Now swish 123 492 38 19 


Viss del av tex från Reikiinspirit

Onlinebokning

Boka din torsdag i tid vi får många förfrågningar. Bekräftelse sker via mejl.

Reiki Healing på Ohlamoon startar Fr.o.m Vecka 6: Torsdagar 17:30-19:30