Spirituella tjänster

Här har vi två olika sätt att erbjuda

Den ena delen är Andlig Coaching (spirituell coaching) - 10 steg. Är du ny i det andliga så är det här ett perfekt sätt för dig att komma igång med din inre sanning, vi lär dig hur du blir mer spirituell och hur du kan göra för att lyssna till ditt inre.

Den andra delen är Dharma Coaching (Soul Purpose Coaching). Den här passar för dig som vill hitta din gåva som du kom hit med, som är meningen att du ska göra i detta liv, det din själ och ditt hjärta längtar efter att du ska upptäcka och göra. För vissa kan det räcka med att det blir en hobby, som att måla på fritiden när de kommer hem och för andra blir det ett driv att starta eget med den gåvan de har. 

Läs mer här nedan

Spiritual Coaching


Dharma Coaching 

 Find Your Soul's  Purpose

Det här programmet passar dig som vill hitta din mening i livet, vad är det din själ längtar efter, vilken är din gåva, vad är du här för att göra. 

Det här programmet är för dig som vll jobba med att hitta din Soul Purpose i livet, identifiera dina hinder och blockeringar för att kunna jobba mot din dharma discovery.

Vi kommer att jobba  1:1  på distans i ca 3 månader (12 samtal).  Varje session är upp till 60 min och är en fast dag varje vecka. 

  • Vi identifierar vart du står i nuläget
  • Vi går igenom din vision, vart vill du vara om 1 år
  • Du kommer att förstå varför det här är så viktigt för dig
  • Vi jobbar med dina mentala hinder och blockeringar
  • Du får arbetsuppgifter/ hemläxor
  • Du får tydlighet i vilka steg du behöver ta för att nå dina mål

När du är klar med programmet har du fått verktygen att kunna identifierat din Soul Purpose i livet, har mer klarhet i vad du brinner för, vad du vill göra och även hur du ska göra för att nå ditt drömliv.


Andlig Coaching

10 stegsprogrammet

Det här programmet passar dig som är ny i det spirituella och vill utforska det tillsammans med en coach som är med dig hela vägen genom din resa. Det kan vara tryggt att ha något att bolla tankar med, då det oftast är rätt ensamt när man i början, kliver in i det spirituella livet.

Vi kommer att jobba 1:1 på distans igenom 10 samtal som är fasta varje vecka, samtalen är upp till 60 min.

I de här 10 stegen går vi igenom grundligt:

  • Tillsammans med oss får du verktyg att skapa dig en egen rutin som passar dig morgon eller kväll för att ha ditt egna space där du kan utvecklas med andligt i din egna takt
  • Vi går igenom grunderna för det mer spirituella livet, så som grundning, tro, mediation, tacksamhet och manifestationer samt affirmationer.
  • Vi coacher igenom mentala hinder och ev blockeringar
  • Du får arbetsuppgifter/ hemläxor

När du är klar med programmet kommer du veta hur du kan leva mer i din i harmoni med det spirituella livet. 

Intresserad av programmet?

Intresserad av Spirituell Coaching?  / Skriv upp dig på önskat programs väntelista. /  Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig så snart jag kan.