Spiritual Coach

Vad är en Andlig Coach?


Vad är Spirituell coachning? 

Inom spirituell coaching jobbar vi med människor som är i sitt sökande efter något mer i livet, som vet att det finns mer och vill väcka kraften vi alltid haft inom oss men som ligger och vilar för tillfället. På Stronger life tror vi på att alla har en self power inom sig som vet vad vårt soul goal är, som vet att vi är ämnade för något mer, som vet vad som gör oss lyckliga och får oss att må bra. Men vi är så vana att sitta inom vår trygghetszon att vi glömt bort den där kraften som vilar inom oss. 

Med spirituell coaching hjälper vi dig att hitta tillbaka till den kraften, att bli mer spirituell, med oss får du en coach som är lyhörd, som stöttar, som förstår, som vägleder och vill se dig stärka dig själv till ditt sanna potential. 

Är du ny i det andliga så är det här ett perfekt sätt för dig att komma igång med din inre sanning, vi lär dig hur du blir mer spirituell och hur du kan göra för att lyssna till ditt inre. 

10 stegs programmet Spirituell coachning 

  • Med vårt program kommer du att få mer klarhet om vart du är idag i livet, vart du är på väg och vad du behöver för att nå dit. Tre väldigt viktiga punkter att ha på det klara för att bli framgångsrik i ditt sökande. 
  • Vi går igenom grunderna för det mer spirituella livet, så som grundning, tro, mediation, tacksamhet och manifestationer samt affirmationer. 
  • Tillsammans med oss får du verktyg att skapa dig en egen rutin som passar dig morgon eller kväll för att ha ditt egna space där du kan utvecklas med andligt i din egna takt. 
  • Tillsammans går vi igenom 10 steg för att coacha dig mer spirituellt, varje online samtal kommer att vara ca 55 minuter långt. 10-stegsprogrammet är ett paketpris på 5555 kr för 10 steg med ca 2 sessioner i månaden.
  • Känner du att du har det mesta på det klara men vill ha en coachningsession för att få mer klarhet inom något mer specifikt går det bra att boka in bara en session för 950 kr 

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.