Stronger Life Coaching

Jag hjälper dig att starta upp din coachingverksamhet

Drömmer du om att ha mer frihet i din vardag, jobba med något du älskar och hjälpa andra människor?  Vill du våga starta upp ditt drömliv, veta hur du får in klienter och få stöd på vägen?  Med min kunskap och brinnande intresse av att vilja lyfta kvinnor till att bli framgångsrika i sina liv och ditt engagemang och driv, kommer du att lyckas designa din drömvardag!

Många drömmer om att starta ett eget företag, om att göra sin dröm till verklighet, att gå ifrån sitt 8-17 jobb, ha friheten att styra sin egen vardag, jobba mindre men tjäna mer, ha tid till att fika med vänner, äta middag i lugn och ro med familjen eller resa mer, att kunna älska det de gör så mycket att det knappt känns som att de jobbar. 

Är du i din coaching eller rådgivare av något slag, är i utbildningen eller nyexaminerad, redo att ta din dröm på allvar? 

Jag har tagit fram ett program med material som ger dig en stadig grund och så att du kan hitta ditt riktiga varför för att få en stark drivkraft i alla lägen som man behöver i entreprenörskapet. 

Find your why and you will thrive!


Stronger Life Coaching:

Det här är ett program som får dig att gå ifrån anställd till att starta eget, som är redo att ta steget fram, mot din dröm. Nu är det din tur, din tid, att satsa på dig, get at Stronger Life! 

Med programmet - Stronger Life Coaching - jobbar vi tillsammans i 6 månader (24 samtal) med att starta upp din coaching verksamhet och få in dina klienter.  Varje vecka hörs vi 60 minuter. 

 • Vi går igenom vart du befinner dig nu (ditt nuläge) och vart du är på väg (din vision).
 • Du kommer att veta exakt vad det är du vill göra 
 • Vi går igenom 7-levels deep för att hitta ditt Varför det är så viktigt för dig
 • Du får coachning i vad dina hinder kan vara och hur du kan ta dig förbi de, mindset.
 • Du får lära dig att ta fram ditt erbjudande och prissättning som känns bekvämt och tryggt för dig
 • Du kommer att veta hur du ska göra för att få in klienter
 • Du kommer att få arbetsmaterial som du kan jobba med mellan våra samtal
 • Du har tillgång till att kontakta mig via text måndag-fredag 9-17

Sen har du bara en sak kvar att göra, sätta igång med att börja coacha dina klienter!! 

  När du är klar med programmet kommer du att ha de verktyg du behöver för att ha ett framgångsrikt företag som du kan leva på!  Det som krävs av dig, är att våga tro att du är värd, våga lita på att det går, våga ge dig själv och ditt drömliv en chans, våga ta första steget det är allt du behöver göra i början, resten av stegen tar vi tillsammans. Jag finns där för att stötta dig och låter dig inte ge upp på din dröm!

  Din investering är 20.000 kr -något du enkelt får ihop när din verksamhet dragit igång. 

  Låter det här intressant, som något för dig och vad du behöver för att leva ditt sanna jag? Eller har du frågor och funderingar? Boka en kostnadsfri konsultation längre ner på sidan. 


  Är du redo att gå mot drömmen!

  Maila mig så bokar jag in en kostnadsfri konsultation för att prata lite om hur vi kan jobba ihop.