Din Success Coach

Vad är en Success Coach?

Varför har vi valt att kalla oss Success Coacher eller Framgångscoacher? För att vi vill att du ska nå framgång i ditt liv. Med framgång menar vi inte bara inom ditt företag. Att vara framgångsrik kan även vara inom dig själv som person, i din business, i ditt fitnessliv, i familjelivet som förälder eller vad det är du vill känna dig framgångsrik inom. Vårt Soul Goal är att få så många som möjligt att känna  Success  i sitt liv, att känna att de lever i den vardagen de själva har skapat, att så många som möjligt får chansen till att finna sitt soul goal. Vad brinner du för? Vilken vardag vill du ha? Vad drömmer du om? Vad vill du ändra, förbättra eller skapa? Du bestämmer, vi hjälper.

Med vårt coachprogram jobbar vi med att se de där inlärda sanningar vi har i oss, bryta mönstren genom att ändra mental inställning, vi jobbar med att bli medvetna och ta eget ansvar för det liv vi lever och jobbar framåt. Vi finns här på det sätt som du behöver, tillsammans skapar vi framgång i ditt liv.

Success Coaching programmet:

  • Gå tillsammans med en egen life coach i 3 månader för att få bästa stöd och möjlighet till att skapa nytt.
  • Varje session är 55 minuter lång och är online via Google Meet
  • Du får arbetsuppgifter att göra inför varje session
  • Du får vägledning, guidening och coachning inom det ämnet du valt att ta upp
  • Din coach finns alltid tillgänglig via sms/mail och svarar inom 24 timmar via text
  • Med en coach får du en trygghet i att ha en coach vid din sida under hela programmet. Vår coaching består alltid av 6-8 sessioner för att uppnå bästa resultat. 

Pris: 1111 :- / session  eller  4444 :- / 3-månadersprogrammet (mest prisvärt)

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.