Tjänster & Prislista

Vad vi erbjuder

Målet på Stronger Life är att kunna hjälpa varje individ på bästa sätt för att få det mest framgångsrika livet man kan få. Med ett brinnande intresse för att hjälpa människor till en bättre vardag just för att vi vet att alla kan och att vi har kraften inom oss. Så om vi bara lär oss att söka inom oss istället för utanför oss, så kommer vi så mycket längre i livet.

Nu är vi i tiden för förändring. Ta kontakt idag, för en kostnadsfri konsultation om du inte vet vad du behöver eller boka in en av nedanstående tjänster.

Varje coaching session är 55 minuter och Reiki behandligen med coaching är 60 min..

Success Coach Online

Nå dina framgångar i livet och skapa dig ditt drömliv- 55 minuter med en success coach som guidar dig till framgång i det du önskar förbättra. 

1111 kr/session

Reiki Healing 1:1

Låt livskraftens energi stärka dig i din vardag- 60 minuter massage för själen i våra samarbetspartners lokaler på Södermalm Stockholm, varje torsdag kvällstid.

1100 kr/session

Health Coach Online

Få kontroll på kosten med en kostrådgivare & coach- Du får ett kostschema och vägledning i det du finner svårt

1075 kr/ session

Online Kurser

Morgonritual för ett gladare liv- Få verktyg att jobba med, arbetsblad, meditationer och vägledning till att skapa dig din egna morgon ritual för ett gladare och mer energirikt liv.

400 kr 

Kommer snart "Andlig Coach"

Söker du något mer spirituellt och vill väcka din gudinna inom dig, stärka upp din power och lyssna mer på din inre visdom? Då är en det en spirituell coach du söker. 

Inom kort kommer vi kunna erbjuda dig även andliga coacher, håll utkik!

Kommer snart 

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.