Spiritual Coach

Andlig Coach 

Vad är success coaching?

Egentligen är det bara ännu ett ord för coach, det finns ju massor, lifecoach, spirituellcoach, holistiskcoach, viktcoach etc. Varför vi har valt att kalla oss för framgångscoacher är för att vi har en passion för att se människor bli framgångsrika i sina liv. Och med framgång menar vi inte bara inom ett yrke, att vara framgångsrik kan även vara som förälder, i din business, i ditt fitnessliv, i familjelivet eller vad det är du vill känna dig framgångsrik inom. Du bestämmer.

Vilka är våra typiska klienter?

Vi välkomnar alla klienter såklart, men vi har sett att de flesta som söker sig till oss är kvinnor i olika åldrar. Vi tror att det har att göra med att generellt är kvinnor i ett livssökande av något större och blir mer nyfikna på att finna kraften vi har inom oss.  

Allt för ofta har vi hört att kvinnor har haft olika drömmar en gång i livet om att starta upp ett eget företag, att resa runt till olika länder och se världen, att skriva en bok eller att lära sig en viss sport, men sen kommer livet emellan. Sen kommer annat emellan och drömmen läggs åt sidan.. vi har tyvärr för lätt för att bort prioritera oss och det vi drömmer om, för andras skull. 

Så vad hände med våra drömmar? Ibland kan vi bara behöva en push till att börja tro på oss själva igen, lite vägledning och en hjälpande hand att hitta tillbaka till den där drömmen som ligger och dammar. 


Vad gör våra coacher unika? 

Vår mission är att hjälpa varje person på bästa sätt i varje unik situation, därför jobbar vi flexibelt. Vi jobbar främst med holistisk coaching i våra upplägg men för att vara unika och verkligen kunna ge en hjälpande hand så blandar vi in en dos av vägledning. 

Varför vi har valt att kalla oss för framgångscoacher är för att vi har en passion för att se människor bli framgångsrika i sina liv. Och med framgång menar vi inte bara inom ett yrke, att vara framgångsrik kan även vara som förälder, i din business, i ditt fitnessliv, i familjelivet eller vad det är du vill känna dig framgångsrik inom. Du bestämmer.

Med våra coachingprogram jobbar vi med att se de där inlärda sanningar vi har i oss, bryta mönstren genom att ändra mental inställning, vi jobbar med att bli medvetna och ta eget ansvar för det liv vi lever och jobbar framåt.

Vi vet att sömn, kost och motion är grunden till att må bra i livet och därför erbjuder vi även ett kostschema som tillägg om man vill ha det som en del av vårt holistiska coaching.  

kostschema tillägg +333:-/ kostschema 

 

3- månaders coachingprogram:


  • 6 x 55 minuters coachingsamtal online (2 sessioner /månad) 
  • Arbetsuppgifter och övningar att jobba med mellan våra sessioner för att uppnå bästa resultat
  • Arbetsblad skapade för att hjälpa dig på bästa sätt och för att nå dina mål samt din utveckling
  • Stöd och support via e-mail, WhatsApp eller annan form enl överenskommelse
  • En session är 55 min lång. LÄS OM VÅRT ERBJUDANDE JUST NU HÄR.  Välj mellan att  betala  1111:- /session  eller 5550:- / 3 mån programmet direkt.*
  • Tillägg på 333:- för ett personligt kostschema, du får en veckas personligt kostschema med måltider anpassat efter dig och dina mål.


*Under resten av året 2021 kommer vi endast ta 800 kr /session (exkl kostschema) och har ett pris på 4000 kr för 3-månaders programmet om man vill betala allt på en gång och garantera sin plats. De som bokar sig på 3-månaders coachprogrammet detta år erhåller det rabatterade priset under hela programmet på 3 månader. 

 

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.