Affirmationer

16.09.2021

Något alla borde göra, affirmationer. Jag har själv haft svårt att förstå vad det är eller hur man gör. Men affirmationer är ett perfekt sätt att "övertyga" sin hjärna om en verklighet man önskar sig ha. Vem som helst kan skapa en affirmation, vem som helst kan använda sig av den. Det passar alla och det är något jag försöker få in i mina barns vardagliga rutin. 

Det finns färdiga affirmationsappar men det jag rekommenderar dig är att göra dina egna. Du skriver ner alla känslor du vill känna dig som, skriver ner allt du vill vara och när du skriver de så skriver du meningen som att du redan är det, tex: 

Jag är vacker
Jag är harmonisk
Jag är attraherar pengar till mig
Jag är lycklig
Jag är en bra mamma, dotter och fru
Jag är målmedveten
Jag är stark inom mig själv
Jag är lever livet lätt och med glädje
Jag är trygg med mig själv
Jag är en framgångsrik affärskvinna

Och så vidare. Det går att göra listan lång men jag skulle tipsa om att börja veckan med att känna in vad du behöver den veckan eller gör det dag för dag. Jag brukar affirmera vecka för vecka för att annars kan det lätt bli ett för stort projekt att skriva nya varje dag. 

Sätt upp lappen framför din dator för att börja arbetsdagen med power eller på ytterdörren så att du affirmerar de innan du går ut eller varför inte i badrummet så att du kan säga de högt, framför spegeln! 

Prata gärna högt, för det skapar mer trovärdighet för hjärnan när du säger de högt. Stå gärna i en stark position, tänk dig Superman position för att stärka hela upplevelsen för kroppen, hjärnan och ditt inre.