Hur kan vi förändras?

01.02.2023

Ny månad och det är många som börjar gå tillbaka till sina gamla vanor vid det här laget. På gymmen var det fullt i januari månad och nu börjar det försvinna folk allt mer och mer. Varför är det så? Jo för att vi människor har en tendens att gå "all in" i början och sen störtar vi snabbt för det blir överväldigande för oss. Det är inte så våra hjärnor får energi, inte kroppen heller, tvärtom det blir bakslag och vi kraschar. 

När vi ska genomgå förändringar så behöver vi tänka på några saker först: 

Vem vill vi vara - För att vi ska skapa förändringar så behöver vi bygga upp den nya identiteten. Vem är det vi behöver vara för att uppnå de resultat vi är ute efter?
Vem behöver vi bli om vi vill starta ett företag som driver in pengar? Kanske vi behöver bli den där action-taker personen, som verkligen gör jobbet?  Vem behöver du bli för att nå de resultat du vill ha?

Varför- Varför är det viktigt för dig att genomgå denna förändring. Om du tex vill starta företag, förstå varför är det viktigt för dig att ha eget? När du förstår ditt varför så har du lättare att kämpa i motvind och inte ge upp. Din motivation kommer från ditt varför. När jag insåg att mitt varför till att starta företag, var att jag inte kan gå tillbaka till ekorrhjulets vardag och vill ha kontroll i mitt liv över hur jag ska leva, vad jag ska göra etc. så finns det inte någon motgång som får mig att ge upp, hur jobbigt det än kan kännas emellan åt. 

Action Plan - Sen behöver du skapa en plan på hur du ska nå din förändring. Att ta små steg framåt kommer tillslut att leda till den förändringen du vill ha. Men om vi gör lite här och där när vi typ känner för det, så behöver vi vara medvetna om att inget stort kommer att hända. Visst kan vi attrahera, manifestera men utan action kommer du knappt nå de resultat du drömmer om att få. 

När du jobbar med att bli den personen du vill bli varje dag, veta varför du gör den här förändringen och vet vilka steg du ska ta varje dag så kommer du inom sin tid att nå resultatet du vill utan att ha bränt ut dig, utan att gå all in och sen krascha. 

Det var när jag började tänka som en entreprenör, när jag började agera som en, förstod mitt varför och skapade mig en action plan som fungerade, att gå efter varje vecka, det var då som alla bitar började falla på plats och min business började blomstra! 

Är du redo att börja skapa förändring i ditt liv mot de drömmar du har och göra de till mål som du uppnår?!


Är du i uppstarts fas med ditt företag eller varit igång ett tag men kämpar med att få in klienter? 
Vill du lära dig hur du skriver content som konverterar följare till klienter så att du kan börja tjäna pengar på din verksamhet och äntligen ta ut lön? 

Just nu söker jag testklienter till mitt betaprogram, där jag hjälper dig att få high ticket klienter så att du med trygghet kan veta vad som krävs för att tjäna pengar till din business. 

Är du redo att investera tid och pengar i dig, din verksamhet och din framtid?!

Boka samtal med mig här så pratar vi mer om din situation, om hur jag kan hjälpa dig och känns det rätt så kan vi starta ett samarbete tillsammans.