Det är helt gratis!!

05.01.2022

Varför är det så svårt att leva som man lär? Många skriver, pratar och delar med sig av sina tankar i sociala medier, kring hur vi ska stötta varandra, dela med oss av varandra, hur vi ska få andra att må bättre etc etc.... Men så lite vi gör åt det på allvar. Visst vi har en business att sköta, vi kan inte coacha, ge healing och vägleda helt gratis för det skulle bli vår undergång i vår business men samtidigt så är det helt gratis att ge bort lite kärlek, lite uppmärksamhet, lite shoutouts.. 

Jag älskar att hjälpa andra kvinnor, att stötta på bästa sätt jag kan, att finnas till, att lyssna, att få de att växa även om jag kanske är i samma bransch så gör jag det ändå. Jag tror verkligen på att det finns tillräckligt för alla, jag älskar att säga det på engelska: 

There's plently of success and money to go around for everyone! 

Och det är så sant, jag menar varför stressa upp sig över andras success? Det betyder ju att de har gjort jobbet så istället för att gnälla eller bli deprimerad, så sluta jämföra dig och se det som inspiration, dela med det i dina sociala medier, upplys andra om hur bra de varit och lyckats och sen sätter du igång själv, med det du älskar att göra eller vill göra.

När jag ser någon som försöker starta sin business, som försöker göra sig hör på sociala medier och lägger ut priser, bokningstider på sin healing, sin tjänst, dina böcker, sina kurser eller vad det nu kan vara så delar jag! Varför? För att det skadar inte mig på något sätt, att dela deras "annons" eller business, för att det ger mig glädje att se deras tacksamhet över att jag delat, det ger mig kärlek från de och från mig själv till mig själv över att vara en snäll person. 

När du känner att du inte vill dela andras poster, för att du inte riktigt vill hjälpa till att sprida deras ord, business, tjänster, ställ dig själv frågan: 

  • på vilket sätt skulle det här skada mig? 
  • på vilket sätt kan jag förlora genom att dela denna post? 
  • hur skulle jag må om någon gjorde detsamma för mig? 
  • hur skulle jag tänka om någon tipsade om mig och min verksamhet?
  • vad kan hända om jag delar denna post vidare, förlorar jag på något? 

Jag brukar tänka på hur glad den andra blir, av att jag delar med mig, tipsar om deras verksamhet. Det skulle lysa upp hela mitt hjärta om någon gjorde detsamma för mig. Tyvärr är det inte så, vi lever inte i en sån värld där fler gör samma för en, bara om du är en stor profil som vissa kristallbutiker tex eller en känd sociala medier profil men inte om du är en nystartad kvinna med drömmar om att starta en business som hjälper andra kvinnor.. tyvärr. 

Men! Med det sagt så tänker jag inte deppa ihop, min business går framåt och jag njuter av att dela mina bekantas profiler, verksamhet, tips och tankar. 

Jag tycker att alla som försöker och kämpar för sin soul goal, förtjänar att lyftas upp!!