Du bestämmer!

18.09.2023

Visste du att oavsett hur du mår just nu så är det du som väljer hur du ska må. Visst låter det aningen hårt och orättvist? Men när du börjar titta närmare på vad jag menar med det och vad det faktiskt betyder så inser du vilken kraft den tanken kommer med. 

Saker i livet bara är. Allt bara är vad det är och vi är de som ger det en mening.
-En blomma växer ut, bara är. Vi ger det mening om vi tycker det är vackert och fint eller om vi tycker att det är "what ever". 
-En bilkrock bara är, det har hänt och det bara är. Vi väljer om vi vill fokusera på att det kändes hemskt, att "du kunde ha dött" eller om du vill välja att tänka, "wow vilken tur jag hade här, änglavakt, jag överlevde, vad skönt."

Jag förstår att det låter hårt när du läser det men det är viktigt att inse att saker som händer i livet bara är, det är vi människor som ger det mening. Vi kan välja mellan att lägga händelserna i vår negativa box eller lägga de i vår positiva box. 

Varför det är viktigt att inse att vi kan styra våra tankar och vi kan välja vart vi vill lägga våra tankar och känslor i för box, är för att det är då vi kan ta tillbaka makten till oss själva. Om vi hela tiden ska låta händelserna definiera oss, vad vi ska tänka och känna så kommer vi förbli maktlösa. 

När du börjar se saker från andra perspektiv och kan ta avstånd så att du hinner reflektera över vad du vill tänka och känna så kan du börja påverka dina resultat i livet. Du har tagit tillbaka kraften inom dig att kunna styra ditt liv, ditt välmående, dina resultat och din framgång. 

Det är då du kan börja designa ditt liv på dina villkor. 

Vilken box är mest fylld i din vardag? 
Hur kan du börja fylla din positiva box mer?

Efter att jag lärt mig att jobba mer med mindset modellen och förstått hur vi människor mestadels av tiden har 70-80% negativa tankar, så valde jag att börja jobba mer med Mindset i mitt coachande. Eftersom mitt mission är att fler människor ska må bra så är det en självklarhet för mig att jobba som mindset & success coach så att fler kan börja designa sina liv och nå framgång! 

Vill du prata mer om det och veta mer om hur du kan börja designa ditt liv på dina villkor? Boka ett samtal helt kostnadsfritt!