Ett skifte i företaget

07.09.2023

Varför jag gör ett skifte i mitt företag?

Jag håller på att ändra om lite på hemsidan och skapa ett nytt program. Varför? 🧐

När jag blev coach från början så var min inre önskan om att hjälpa människor till ett bättre liv på deras villkor. Jag ville bli coachen som hjälpte människor att uppnå och leva sitt drömliv. Det kan vara att ha mer pengar, att jobba mindre, att få bättre hälsa, att flytta utomlands eller resa runt världen. 

Men när jag väl satte igång mitt företag så blev inriktningen Business Coaching eftersom det var det jag kunde där och då. Jag såg vägen från A till Ö hur jag kunde hjälpa människor och vågade inte följa min egna dröm. Och missförstå mig inte jag är en grym business coach, jag kan verkligen hjälpa dig att starta igång och få in dina första klienter i ditt företag. men det är inte där mitt hjärta klappat som mest. 

Efter att ha gått Bob Proctors program som hjälpte mig med min personliga utveckling och skifta mitt mindset så inser jag att det är oundvikligt för mig att gå efter min dröm, om jag nu ska kunna hjälpa andra att gå efter sin dröm.

Därför tar jag en liten vändning i mitt företagande och håller på att skapa ett riktigt kraftfullt program som kommer att hjälpa dig nå samma skifte som jag gjort. Du kommer att bli förvånad när du är klar med programmet. Det du vill ha kommer du lära dig hur du manifesterar.

Du kommer att få Designa Ditt Liv!