Frihet överallt i ditt liv!

16.10.2023

Drömmer du om att ha frihet i alla områden i ditt liv? 
Kämpar du just nu med att finna ro inom dig och känna frihet i ditt liv? 

Jag vet hur fängslande det kan kännas att leva en vardag efter vad andra säger att du ska göra. Dvs vad din chef säger, vad ditt arbetsschema säger, vad samhällets regler säger. Jag kände mig så fast i ekorrhjulet från tidig ungdomsålder och långt in i vuxenvärlden. 

När man dessutom skaffar barn och familj så blir det så påtagligt att det nästan är oundvikligt att gå rakt in i den berömda väggen. Jag sa dock STOPP i tid, innan jag var helt förstörd. 
Och nu efter att ha förstått hur jag kan jobba med min programmering, med mitt mindset så har jag lyckats få all frihet jag önskade mig, på alla plan i mitt liv. 

Jag börjar dagen när jag vill, jag starta mitt arbete när jag vill, jag äter lunch, går till salongen, tar en dejt mitt på dagen, shoppar, reser när jag vill. Jag kan jobba hemma, på cafe, i Sverige, i vår lägenhet i Spanien, jag är fri att välja. Jag finns här när barnen vaknar, jag finns här när barnen kommer hem från skolan. I mitt liv är jag bossen över mig själv. 

Jag är inte helt klar med mitt liv, det är ett ständigt arbete, men jag gör det så hjärtligt eftersom jag vet vad det ger mig. Frihet. 

Att jobba på sin programmering är det bästa och viktigaste jag gjort i mitt liv! Det förändrade inte bara mitt liv, utan alla runt omkring mig. Och nu hoppas jag att jag ska kunna inspirera dig också till att våga gå den vägen du med, för din skull, för dina nära och käras skull, för din framtidsskull. Men mest för din skull. 

Denna vecka lanseras något stort! 

Du kommer att få ta del av något jag byggt upp för att du ska kunna skapa dig ditt drömliv! 

Håll utkik på bloggen, nyhetsbrevet, sociala medier eller så bokar du ett samtal med mig redan nu!