Konsten att inte ge upp

20.08.2021

Det är så lätt att bara ge upp allt när man har kämpat på länge med något. Det är lättare att säga "jag struntar i det här och ger upp", än att man ska säga "jag kämpar på, även om det inte fungerar så ger jag inte upp". Intressant att vi har lättare att ge upp våra drömmar, våra mål, vår framtid. Ganska intressant om vi tänker efter, tycker du inte det? 

Mångas resonemang kring "nu ger jag upp" .

 - Jag har testat allt, jag ger upp, det här är inte för mig. Då tänker jag, Har du verkligen testat allt? Nämn allt du har testat?      -Nä okej jag har inte testat allt men minst 100 saker..  Okej nämn de 100 sakerna.       -Nä men du vet minst 20 saker. Okej nämn de 20 då?   Okej, jag har testat 2 saker och inget av det fungerade! 

Ja det är ju stor skillnad på att ha testat allt och att ha testat två saker. Ska du verkligen ge up din dröm, dina mål i livet efter att ha testat två saker och sen va det inte värt att testa mer? Då kanske det inte var så stor dröm eller så viktigt att nå eller hur? För när vi har viktiga mål, då är det värt att kämpa för. 

Mitt tips till dig för att verkligen lyckas: 

Försökt igen, och om det inte fungerar, så försök igen, om det inte heller fungerar, så försök något nytt och om det inte fungerar, så försök något annat... Ända tills det fungerar! Det är du värd, det är din dröm värd, det är ditt liv och din framtid och din lycka värd. Tycker du inte det, så kanske det inte var så viktigt för dig ändå? 

Det viktigaste innan du börjar med att jaga din dröm, är att hitta ditt Why? När och om du har din starka anledning till varför du gör det här, till varför du kämpar för det här målet så kommer du att ha det lättare att gå efter alla de där försöken du behöver göra tills du lyckas. 

Du vet att du alltid kan få stöd av oss på Strongerlife.nu och våra mentorer/lifecoaches att hitta ditt riktiga och djupa varför så att du inte ger upp och inser varför det är värt att kämpa på. 

Ser fram emot att få höra från dig!