Måndagslistan

22.11.2021

Måndagslistan är något som egentligen ska göras varje dag då den handlar om tacksamhet. Men på bloggen har jag valt att kalla den "måndagslistan". Jag älskar att börja morgonen med tacksamhet och jag tycker ännu mer om att börja en ny dag och en ny vecka med en boost av tacksamhet. Jag tar med mig allt jag gjort under helgen rakt in i veckan för att känna den där underbara känslan av gratitude. 

Min tacksamhetslista är enkel att göra, den kan du också göra varje dag. Se till att införskaffa dig en riktigt fin bok som du har som journaling-book varje dag i din meditation eller morgonritual om du har det på morgonen. I den boken skriver du allt du är tacksam för den morgonen, känslor du har och tankar du har den morgonen. Vad du behöver för att må bra och vad du behöver göra för att komma ett steg närmare ditt mål i livet. 

På bloggen håller jag mig till måndagar.. here we go. 

Idag måndag är jag tacksam för..

💎 att jag har varma kläder att ta på mig så att jag slipper frysa varje dag i vårt kalla hem eller nu när minusgraderna börjat därute. 

💎 vår hälsa, ingen blir sjuk, snorig eller febrig, ingen influensa, inget virus alls. 

💎 mitt jobb som tillåter mig att jobba ifrån vilket ställe i världen jag vill. Jag har ett flexibelt jobb som får mig att må bra, att finnas till för andra, stärka andra kvinnor och vara med på deras resa mot en bättre vardag, det är så guld värt för mig. 

💎 mina klienter, de är så fina, så underbara och gör mitt liv till sånt underbart sådant. 

💎 min familj, min familj som stöttar allt jag gör, allt jag ger mig in på och som tror på mig så mycket som de gör. 


Vad är du tacksam för idag? 

När du väl tar dig tid att sätta dig ner och tänka igenom det du har i ditt liv, så inser du ganska snart, hur rik du är på antingen människor, händelser, minnen, möjligheter, etc. Livet är inte bara pengar för att ge oss det vi önskar, det är även att se vad vi har.