Manifestera ditt drömliv

02.10.2023

Du drömmer om att ha ett liv som du skapat och styr över själv. Du vet att det går eftersom du ser många andra ha det så du ska minsann också göra det men inget går vägen. "Det är svårt" tycker du, "det är kämpigt" tycker du. Men egentligen är det bara för att du inte vet hur du ska göra. 

Det är klart att du kan manifestera ditt drömliv. Men först behöver du få mer klarhet kring vart du står just nu, din nuvarande situation och sen även vart du är på väg. Det är som att ställa in en gps. Den behöver veta vart din utgångspunkt är och vart du ska för att "map-out" din resa.


Vi manifesterar genom tanke, känsla och agerande så det du behöver göra är. 

1 . Visionen -Vad vill du ha i ditt liv? Vad är målet? Visualisera det och få en tydlig bild över situationen, målet. 

2. Tankar -När du är där, vad tänker du? Hur behöver du tänka för att bli den personen? 

3. Känslor - När du är där, hur känner du? Hur behöver du känna för att vara den personen som är i målbilden?

4. Actions -Vilka actions steg behöver du ta för att komma närmare målet. 


När du kan tänka och känna att du redan är i din målbild varje dag och sen börja ta action steg mot ditt mål, så kommer du att börja se resultat och veta att du är på väg mot målet, mot det där drömlivet som du också vill ha. 

Jag hjälper mina klienter att ta medvetna steg så att de kan känna sig trygga med att de klarar av allt själva. Mina klienter vet vart de står, vet vart de är på väg och vet vilka steg de ska ta framåt. Därför får de stora resultat som att tjäna 50.000 kr eller mer. 

Är du redo för mer i ditt liv? Boka ett första kostnadsfritt samtal.