Måste man vara spirituell?

14.04.2022

Att vara spirituell kan låta flummigt och vad har det med företagandet att göra? Man får kalla det vad man vill, jag är stolt att kunna säga att jag är spirituell. Men.. vad har det med företagande att göra? 

Inget egentligen, det är bara jag som väljer att blanda in det spirituella i företagandet genom att leva med månens energier, affirmera mycket och maniferstera in det jag vill ha i mitt liv och vart jag vill att mitt företag ska gå mot. 

Att vara spirituell är inget måste, för att jobba med mig. Jag ägnar inte hela dagarna åt att prata spirituellt men jag utövar det själv, dagligen i form av yoga, meditation, journaling varje morgon, tacksametsövningar, och mycket mer som egentligen alla framgångsrika och elitidrottare också gör. 

Många gånger är vi rädda för det vi inte känner till, för det som låter flummigt eller som är att tro på något vi inte kan ta på eller få bevis för. Men det handlar just om det, att se livet med lite större perspektiv än den vi är vana vid. Att våga tro och faktiskt så finns det förklaringar på att vi är energi som vibrerar och därför också attraherar det vi fokuserar på och så vidare. 

Så denna vecka skulle jag vilja tipsa dig om att se över vad du fokuserar på dagligen. Vart är ditt fokus i livet, på att vara negativ eller positiv, på att tro på dig eller trycka ner dig, på att klaga på allt i världen eller se det fina vi har och kan påverka? Sätt dig ner och ta en funderare med vänliga ögon, inte med ett sinne av dömande. 

Håll utkik på Instagram där jag har ✨ Spiritual Friday på fredagar för att ge en liten inblick i det spirituella om du är nyfiken och för att ge inspiration i hur man kan bli mer framgångsrik med hjälpa av universums krafter. 


✨ S T R O N G E R L I F E ✨