Vänta inte på perfektion

06.11.2022

Igår den 5 november var det min födelsedag! Jag trodde inte att det skulle bli något av den födelsedagen. Min yngsta dotter hade stukat foten rejält  (vi hade suttit 6 timmar på närakuten för att röntga dagen innan). Hon hade ingen spricka eller brutit något som tur var, en flisa hade gått av från bara men annars va det bara en stukning som var rejäl och det gick att lösa med kryckor. 
Min far åkte samma dag in till akuten pga problem med gallblåsan och hade otroliga smärtor. 
Min man jobbar natt på helger och sover bort hela lördagen. 
Min äldsta dotter vaknade tokförkyld och hes (hon hade varit förkyld 1 vecka utan att det släppte men nu så kom allt). 

Med andra ord, jag tänkte att min födelsedag skulle bli hemma med två "sjuka" barn och en man som sover. Men så säger min mor till mig att ta mig över i taxi med flickorna och äta lite gott där hos henne. Sagt och gjort. 

Från att jag inte hade förväntat mig ett smack från någon så rasslade det in meddelanden på Facebook hela dagen, på Instagram, på sms, samtal och det min mor hade gjort va så fint. Det blev en sån rejäl B-day att du anar inte. Jag var och är så tacksam för att vi ändå alla mår bra under omständigheterna. 

Eftermiddagen blev så fin, jag var så glad och tacksam, kände mig så rejält firad av allt och alla närvarande och icke närvarande. Jag kan ärligt säga att jag hade en underbar födelsedag.  

En viktig läxa här: 

Att göra det bästa av det man har och inte vänta på perfektion. Saker och ting behöver inte vara perfekta för att fungera. Hälften av familjen var typ skadade, sjuka och borta men allt blev så bra ändå. 

Vänta inte med att starta ditt företag, lansera ditt erbjudande, med att berätta om att du är coach/rådgivare/terapeut/healer, vänta inte med något alls, kör medan du kan, kör nu för resten kommer att falla på plats! 

Vill du ha hjälp med att veta hur du kan ta dig fram, veta exakt vad du vill starta för soul business, veta hur du kan starta, vad du är här för att dela med världen och ha en privat coach som stöttar dig fram på din resa? 

Hör av dig till mig så bokar vi in ett Clarity samtal för att få mer klarhet och action plan framåt.