Rädsla för misslyckande!

20.03.2023

Jag älskar att motivera människor till att våga gå efter sina drömmar, eftersom jag vet att det går och jag vet att det är det som är poängen i livet. Vi är inte placerade här för att bara överleva och göra vad andra säger åt oss att göra. 

Med det sagt betyder det inte att alla ska starta eget och att vi alla delar samma dröm, nej. Vissa har ett annat Purpose i livet, det kan vara att jobba inom teatern, jobba med siffror, vara den bästa chefen på sitt jobb etc. Vi har alla olika Dharma (Soul's Purpose) men när vi blir medvetna om den så kan vi äntligen börja leva med mer mening. 

Vi har så mycket rädslor och tankar kring saker och ting och det tråkiga är väl inte att vi har de, utan att vi låter de styra våra beslut och val i livet. 

"Vad ska de säga om mig, tänk om jag misslyckas, vad pinsamt att kämpa och inte få klienter, vem ska vilja ha min hjälp, vem är jag för att tro att jag kan lyckas....." 

Hur känns det när du ser andra testa, våga, misslyckas men ändå fortsätta? Jag brukar tycka att de är asgrymma, modiga, häftiga som vågar. Så varför inte vara en du med? 

Hur kommer det att kännas när du blir gammal och tittar tillbaka på livet för att behöva säga, "fasen att jag inte testade, jag slösade bort mitt liv, min tid på att ångra mig, på att fega, på att safe'a". Kommer det att kännas bra? 

Tiden för att sluta överleva är nu!
Det är dags att börja LEVA. 


Redo att ta steget framåt?

Du behöver inte göra det ensam! Jag finns här för dig på vägen. Jag ger dig verktygen och jag ger dig stödet för att lyckas. 

När du går med i Soul Business så kommer du att få action plan steg för steg så att du vet med trygghet vad du behöver göra. Du får coachning varje vecka och obegränsat med stöd. Du får feedback för att hålla dig uppdaterad på vad du behöver förbättra eller ändra.

Redo att ta drömmen till verklighet så att du kan börja få in dina klienter och äntligen börja tjäna pengar i din business.  

Boka din tid här nedan så pratar vi mer, villkorslöst och kostnadsfritt.