Vad gör Stronger Life unika?

15.11.2021

Du kanske tänker att vi är precis som många andra, att vi är bara ännu ett coachingföretag som ska coacha dig till ett bättre liv. Nej, riktigt så är det inte. 

Vi är visserligen ett coachingföretag men inte vilken som helst. Det som gör oss unika är att vi har ett genuint intresse för klienten och dess välmående och därför har vi valt att kombinera coachningen med ett stänk guidance som är vårt favorit ord (vägledning). 


I vår coachning så utgår vi från att du som klient har de bästa svaren inom dig själv och om dig själv men ibland behöver vi en liten push på vägen och det är där vi kommer in i bilden, vi finns där och lyssnar men också stöttar på vägen.

I vårt gäng har vi alla varit med om hur det känns att vara ensam, kluven med allt man "bör" göra och det skapar en förvirring i vad man vill göra. Vi lever i en värld med så mycket måsten, den har vi hört förut och inte blir det bättre heller. Nu är pressen, att man ska rannsaka sig själv, komma fram till vad man vill göra när man "blir stor" typ, (fast man är 40+) men hur man gör och hur man får stöd, det är inte många som nämner.

Så vad som gör oss unika är att vi har inte en renodlad coaching, vi guidar också och finns dessutom alltid tillgängliga via mail ifall man behöver lite extra stöd, så det blir nästan som ett mentorskap också. Vi vill att du ska må bra, vi vill se dig lyckas, vi vill se ett leende på dina läppar när du lämnar vårt samtal. Vi bryr oss!

Nyfiken på att testa coaching? Hör av dig så bjuder vi på en kostnadsfri coachingsession på ca 45-55 minuter. Du kan boka här