What if..?!

03.12.2022

What if it turns out better than you ever could imagined? 

Vi låter ofta rädsla ta över, vi lyssnar ibland för mycket på andra och glömmer att vända blicken inåt för att höra och se vad vi själva vill.

Vad längtar du efter? Vad drömmer du om? Vad är något du skulle vilja uppnå 2023?

När du stannar upp, lyssnar på vad ditt sanna jag har att säga, vad din själ längtar efter så börjar allt klarna upp.
Det du behöver göra är att börja, ta första steget framåt, ut ur comfort zone och våga bli obekväm, för det är där ute vi växer och kan börja skapa.

Vad längtar du efter? Vad drömmer du om? Vad är något du skulle vilja uppnå 2023?

Lyssna inte på rösten som säger att du inte kan, det är Egot, inte intuitionen.
Lyssna inte på andra som vill att du ska vara trygg, i trygghets zonen växer vi inte.

Det är fantastiskt när man vågar ta steget fram! 

När jag gick från att tro att alla andra var entreprenörer men inte jag till att krossa mina tankar och limiting beliefs så skedde det en stor förändring inom mig och inom min business. Jag vågade utmana mig själv och det öppnade nya dörrar. 

Samma sak hände med mina klienter. När de började utmana sig själva och bestämde sig för att lyckas så öppnades nya stora dörrar för de. 


Behöver du stöd? 

Känner du att du behöver stöd i att lyssna inåt, höra vad ditt inre längtar efter
Veta hur du ska ta dig framåt
Hitta vad nästa steg är

Jag finns här, jag kan hjälpa dig att jobba med ditt inre först, sen får du verktygen för att ta dig framåt och slutligen kunskapen och coachingen för att lyckas med din soul business. 

Låt oss prata först innan beslut tas, vi tar och pratar igenom vart du står nu, vad du behöver hjälp med, vad dina drömmar är. Boka ett samtal här nedan.

Vad några klienter säger: 

"I början hade jag ingen koll..."

Mikaela säger: 
"Jag har gjort en stor utveckling under den här tiden. I början hade jag ingen koll på vad som krävs för att driva eget eller på vilka strategier man ska ha och nu har jag lärt mig så mycket värdefullt! Jag har även fått ett mycket större driv då coaching med dig gjorde min utveckling rolig! Har även lärt mig mycket om mitt eget mindset, hur det påverkar en och hur man ska hantera motgångar."

"Glöden inom mig tändes.."

Johanna säger: 
"Diana är helt fantastisk på att lyfta fram det man har inom sig, spegla tillbaka det man redan vet men inte riktigt vågar tro på eller klarar av att se själv.
Under samtalen så vågar hon pusha en men med kärlek och respekt vilket bygger upp en ny styrka i en. Efter varje samtal så tändes den där glöden man har inom sig och man hade alltid något konkret att jobba med, stort som litet."