Unlock your potential and find what you are here to do. You are meant for more!

Soul Purpose

Välkommen till din mission!

Vad innebär det att hitta sin Soul Purpose och varför så mycket engelska ord? Soul Purpose eller Dharma som det heter i Sanskrit, låter inte lika gravallvarligt som att "hitta meningen med livet" gör. Därför kommer det många engelska ord in i mitt coachande. 

Dharma är vad du är här för att göra, vad din mission är. Många gånger känner vi att vi är här för mer, att vi vill något mer, något större, att du har något att dela med dig av men vet inte alltid vad det är. 

Soul Purpose programmet är för dig som vill upptäcka vad din gåva är, vad du är här för att dela med dig av, vad din mission är, få mer balans i vardagen och se hur du kan leva med din Soul Purpose. 

Discover Your Soul's Purpose and live a life of meaning doing what you are meant to do!

Soul Purpose 

 Discover Your Dharma

Det här programmet passar dig som vill veta vad din purpose är, som känner att du är ämnad för mer eller som vill veta vad det är din själv är här för att göra, vad är din mission i livet. Vissa kanske finner det som en hobby och andra vill starta upp eget företag när de hittat sin Dharma. Det är helt och hållet upp till dig. Men här fokuserar vi på att du ska få mer balans i din vardag, upptäcka det liv du drömmer om och hitta din purpose!

Vi kommer att jobba 1:1 på distans under ca 3 månader (12 samtal), du får arbetsblad att jobba med, reflektioner och kommer att bli utmanad på ett kärleksfullt sätt. 

Programmet:


  • Är för att upptäcka din Dharma, för att känna mer meningsfullhet i livet
  • Vi identifierar vart du står i nuläget och vart du vill vara
  • Du kommer att få mer klarhet med The Clarity Tool 
  • Du kommer att få mer balans i vardagen 
  • Vi jobbar med dina mentala hinder (Limited Believes)
  • Vi går igenom dina Dharma Archetypes och Doshas
  • Du får göra tester, arbetsuppgifter och hemläxor
  • Du får tydlighet i vilka steg du behöver ta för att nå dina mål- goal settings

När du är klar med programmet har du fått verktygen att kunna identifierat din Soul Purpose i livet, har mer klarhet i vad du brinner för, ha en tydlig plan för vad det är du vill göra och hur du ska nå det målet så att du kan designa ditt drömliv.

Din investering i dig själv är 11.111 kr och du erhåller en rabatt för steg 2 -Soul Business om du upptäcker att du vill starta eget med din purpose också. 

Redo för nästa steg!

Boka ett möte! Mötet är till för att se om jag kan hjälpa dig och vi kan jobba tillsammans, den är helt kostnadsfri och villkorslös.